miladgradient 24 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 سلام دوستان من یکسری عبارات به ترجمه های وردپرسم اضافه کردم. تو فایل fa_IR.po . هر وقت وردپرس رو آپدیت میکنم تمام تغییراتم از بین میره. راهی هست که بشه کلمات اضافه شده حذف نشن؟ ممنون نقل قول لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در بهمن 96 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 16 دقیقه قبل، miladgradient گفته است : من یکسری عبارات به ترجمه های وردپرسم اضافه کردم. تو فایل fa_IR.po . هر وقت وردپرس رو آپدیت میکنم تمام تغییراتم از بین میره. راهی هست که بشه کلمات اضافه شده حذف نشن؟ خب چرا ذخیره نمیکنید و بعد از هر آپدیت دوباره آپلودش نمیکنید؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در بهمن 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 96 در 2 دقیقه قبل، yaali گفته است : خب چرا ذخیره نمیکنید و بعد از هر آپدیت دوباره آپلودش نمیکنید؟ اگه بخوام یجا ذخیره کنم و با هر بار آپدیت شدن دوباره همونو بذارم که خیلی از تغییرات آپدیت جدید از بین میره اگر هم بخوام هر دفعه که آپدیت میکنم فایل های po و mo رو هم آپدیت کنم که پدرم در میاد بگردم ببینم کجا چه کلماتی اضافه کردم یا تغییر دادم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .