9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

آقایون 2 تا سوال فنی مهم برام پیش اومده :

1 : تگ H1 را میشه توی فوتر قرار داد به جای هیدر ؟؟

2 : وقتی از قابلیت سربرگ ساز وردپرس استفاده میکنی توی فانکشن #headimg h1 را داریم یعنی به تصویر تگ h1 داده ولی وقتی سایت را آمالیز میکنیم تگ h1 پیدا نمیکنه ... باید جداگانه مجدد از تگ h1 استفاده کرد یا خیر ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .

آقایون 2 تا سوال فنی مهم برام پیش اومده :

1 : تگ H1 را میشه توی فوتر قرار داد به جای هیدر ؟؟

2 : وقتی از قابلیت سربرگ ساز وردپرس استفاده میکنی توی فانکشن #headimg h1 را داریم یعنی به تصویر تگ h1 داده ولی وقتی سایت را آمالیز میکنیم تگ h1 پیدا نمیکنه ... باید جداگانه مجدد از تگ h1 استفاده کرد یا خیر ؟

سلام

1- تگ h1 بالاترین ارزش در مطلب شما را دارد و در هر صفحه باید فقط 1بار از آن استفاده کنید تا موتورهای جستجو با آن مشکل پیدا نکنند و معمولاً عنوان و توضیحات سایت را در این تگ قرار میدهند.

در موتورهای جستجو عنوان تاثیر بیشتری داره و استفاده کردن تگ h1 در انتهای صفحه طراحی درستی نیست!

2- چطوری آنالیز میکنید؟

View-source را از مرورگرتون بزنید و جستجو کنید اگر h1 وجود داشت نیازی نیست در غیر اینصورت در هدر باید از این تگ استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خیر View-source که گرفتم h1 نبود .

توی سایت های آنالیز سایت وقتی کد های سایت را برسی میکنند h1 موجود نیست .

فقط چند تا سوال کوچیک دیگه :

1 : برای h1 از <?php bloginfo('name'); ?> استفاده کنم یا از <?php bloginfo('description'); ?>

2 : به h1 باید لینک داد یا نه ( یعنی این که لینک خود سایت را بدم یا لینک همون مطلب را یا اصلآ نیاز به لینک نداره ؟

خیلی ممنون از توضیحات شما .

ویرایش شده در توسط webbarg
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید این تگ رو توی کدهای پوسته داشته باشید مثلا بصورت:

<h1>عنوان موردنظر</h1>

حالا برای اون متن شما میتونید از <?php bloginfo('description'); ?> یا هر چیز دیگه ایی استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطور باید بفهمم H1 دارم یا نه ؟

View-source چطور باید بگیرم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دقيق نخوندم مطالب بالا رو !‌ ولي رو صفحه كليك راست كنيد توي مرورگرتون ي گزينه هست view page sorce اين بزنيد سورس صفحه نشونتون ميده

حالا ctrl + f بزنيد تا جستجو بياد h1 داخلش سرچ كنيد ...... !‌

در مورد گفته دوستمون كه توي فوتر بزارن درستش نيست ولي نه مشكلي نداره ! البته تا قبل html 5 ! چون از html5 به بعد با خاصيت اضافه شد مث

<header> <footer> و ...... جستجو گر ها ديگه ميتونن تشخيص بدن اين كد در كجا سايت قرار داره ! اما تا قبل hmtl 5 قدرت تشخيص نداشتن !‌

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام 1- تگ h1 بالاترین ارزش در مطلب شما را دارد و در هر صفحه باید فقط 1بار از آن استفاده کنید تا موتورهای جستجو با آن مشکل پیدا نکنند و معمولاً عنوان و توضیحات سایت را در این تگ قرار میدهند. در موتورهای جستجو عنوان تاثیر بیشتری داره و استفاده کردن تگ h1 در انتهای صفحه طراحی درستی نیست! 2- چطوری آنالیز میکنید؟ View-source را از مرورگرتون بزنید و جستجو کنید اگر h1 وجود داشت نیازی نیست در غیر اینصورت در هدر باید از این تگ استفاده کنید.

در طراحی وب بایدی وجود نداره :دی ... تگ H1 با قاعده جدید طراحی وب "HTML5 و CSS3 " میتوانید هزار تا هم بزاری در صفحه اول بدون هیچ مشکلی ....

تگ جدید مانند " Section " در HTML5 بهت این امکان میده که سایتت رو بخش بندی کنی و داخل این تگ میتونی از تگ Article استفاده کنی ، خوب داخل این تگ می تونی سه بخش به عنوان های Header و Body و Footer داشته باشی .... و طبق دستور عمل جدید در هر قسمت Header میتوانید از یک تگ H1 استفاده کنید ...و همچنین به صورت مجزا و بدون استفاده از تگ Article هم میتوانی داخل تگ Section و در قسمت Header از تگ H1 استفاده کنید .

یه جورایی تکنیک استفاده از HTML5 و به کار گیری صحیح اون باعث میشه که سایت شما از نظر سئو و همچنین تمیزی کار به مشکلی نخوره ....

برای درک بهتر مطالب از لینک های زیر هم میتونی استفاده کنی ::


http://www.writingforseo.org/how-many-h1-tags-can-you-have-on-a-page/


<section>
<h1>WWF</h1>
<p>The World Wide Fund for Nature (WWF) is....</p>
</section>

اما درباره ابزارهای مورد نیاز برای چک کردن آنلاین اینکه چه تعداد سایت از H1 یا h2 و یا .... استفاده کرده و در کل آنالیز های کامل سایت می تونی از سایت های معروفی همچون :

http://www.woorank.com

http://www.seositecheckup.com/

استفاده کنید ....

موفق باشید .

مهدی ;)

ویرایش شده در توسط M3hdi
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در طراحی وب بایدی وجود نداره :دی ... تگ H1 با قاعده جدید طراحی وب "HTML5 و CSS3 " میتوانید هزار تا هم بزاری در صفحه اول بدون هیچ مشکلی ....

اگر قوانین کدنویسی و سئو رو رعایت نکنین براتون بایدی وجود نداره اما اگر بخوایین رعایت کنین همش میشه باید و یکی از قدیمی ترین قوانین اینه که از یک عدد h1 استفاده بشه در هر صفحه و برای عنوان مطالب باید از h2 استفاده بشه ...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده صحبت بالای خودم پس میگیرم .... الان داشتم همین عنوان تو گوگل جستجو می کردم و همچنین ساختار تگهای Section و H1 و ... که به این نتیجه رسیدم حق با شماست .... فقط یک H1 در یک صفحه { آدم پیروز کسی که اشتباه خودش بپزیره :دی }

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره