رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان
با صفحه نخست یه مشکلی دارم.اگر لاگین باشم همون صفحه ای رو نشون میده که طراحی کردم ولی اگر لاگین نباشم یه صفحه دیگه نشون میده یعنی دیگران اون صفحه ای که من طراحی کردم رو نمیبینن.لطفا راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ادرس سایتتون رو لطف کنید !

احیانا کدی برای سطح دسترسی خاص توی قالبتون تعریف نکردید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 15 دقیقه قبل، shobeir.solooki@gmail.com گفته است :

khordebazar.ir

خیر کدی تعریف نکردم.

خب الان یک عکس از قالبتون وقتی وارد پنل هستید و یدونه هم وقتی خارج می شید بدید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شماره 1 برای وقتیه که وارد هستم و شماره 2 وقتی که خارج میشم.و وقتی خارج میشم آخرین مطلب صفحه نخست برای مرداده در حالی که آخر ین مطلب رو آبان نوشتم و وقتی وارد هستم نشونش میده.

Untitled1.jpg

Untitled2.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

جدا عجیبه ایا قالب ها رو خودتون نوشتید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط amirtir
      سلام. من یه پوسته خریدم که دارای فابل نصب آسانه( کلا یه وردپرس دیگه تو فایل نصبیش هست). حالا من اکه بخوام اینو به طور کامل و به همراه دمو نصب کنم مجبورم وردپرس خودمو که شامل تمام اطلاعات و  پوسته های قبیلم میشه حذف کنم. آیا راهی داره که بدون حذف وردپرس فعال بخوام اونو کامل و به همراه دمو هاش نصب کنم؟
    • توسط Isaacnewton
      با سلام
      من به مشکل ترجمه قالب برخورده ام.
      تو قسمت تنظیمات تم مثلا>>بخش site Loader ,وقتی میخواهم به فارسی ترجمه کنم از تابع __ استفاده می کنم و به فارسی ترجمه می شود.اما وقتی روی site loader که کلیک میکنم تنظیمات آن ظاهر نمی شود.زمانی که ترجمه فارسی آن را برمیدارم و روی آن کلیک میکنم،بخش تنظیماتش ظاهر می شود. 
      در لینک زیر تصویر این موضوع را می توانید مشاهده کنید.
      http://s6.picofile.com/file/8391067476/screen_theme.jpg
       
      چه طوری میتونم کارکتر های فارسی در در کد های js شناسایی کنم تا مشکل ترجمه قالب به زبان فارسی را نداشته باشه?
    • توسط moeinmr
      سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
      من از قالب صحیفه استفاده میکنم
      مشکل این هست که در فروشگاه ووکامرسی این قالب تب ها رو به شکل عکس زیر عمودی نشون میده

      من میخوام به صورت افقی یعنی به شکل زیر نشون بده

      ترجیحا نمیخوام از افزونه استفاده بشه اساتید چه راهی پیشنهاد میدید؟
    • توسط hoseinl
      سلام، سایتی با قالب فلت سام تنظیم کردم. الان کارم که تموم شده می‌بینم که تنها در سیستم خودم قابل مشاهده است و با سیستم های دیگر قابل مشاهده نیست. همه افزونه ها را چک کردم و مشکل حل نشد. فایل page.php در هاست هم مشکل نداشت و تابع تابع the_content() هم بر روی آن فعال بود. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    • توسط msprogrammer
      سلام دوستان، من یه منو دیدم توی سایت که با asp.net نوشته شده. امکانش هست کسی کمک کنه که چطور باید این منو رو برای وردپرس پیاده سازی کنم؟
      تا جایی که میدونم باید برای این منو از walker استفاده کرد اگر اشتباه نکنم.
      منبعی برای آموزش walker برای وردپرس دارین؟
      نمیدونم میتونم آدرس سایت رو لینک کنم یا نه بنابراین اسمش رو مینویسم: سایت didital
      ( didital . net )منو که در حالت ویندوز داره رو میخوام. ممنونم
×
×
  • اضافه کردن...