poruamohammady 0 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 سلام دوستان من یه مدت هست افزونه هایی که نصب می کنم ورد پرس بهم این اخطار هار رو میده کسی میتونه کمک کنه برای مثال تازگی ها افزونهwp-super cacheرو که نصب کردم این اومد قبلا هم چیزای دیگه بود مرسی اگر راهنمایی کنید لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) مربوط به آپدیت افزونه هاست و مربوط به اتصال به اینترنت میشه ویرایش شده شهریور 96 توسط masoudch 1 لینک به ارسال
poruamohammady 0 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 4 دقیقه قبل، masoudch گفته است : مربوط به آپدیت افزونه هاست و مربوط به اتصال به اینترنت میشه چطوری میشه برطرفش کرد؟ لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 25 دقیقه قبل، poruamohammady گفته است : چطوری میشه برطرفش کرد؟ من خودم وقتی توی زمپ یا ومپ کار میکنم و به اینترنت متصل نیستم و افزونه ای را نصب میکنم این مشکل ایجاد میشه. باید اگه توی لوکال هاست دارید کار میکنید به اینترنت متصل باشید تا این مشکل ایجاد نشه 1 لینک به ارسال
poruamohammady 0 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 12 دقیقه قبل، masoudch گفته است : من خودم وقتی توی زمپ یا ومپ کار میکنم و به اینترنت متصل نیستم و افزونه ای را نصب میکنم این مشکل ایجاد میشه. باید اگه توی لوکال هاست دارید کار میکنید به اینترنت متصل باشید تا این مشکل ایجاد نشه من از طریق خود وردپرس افزونه ها افزودن وارد میشم لینک به ارسال
unid_user 63 ارسال شده در شهریور 96 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 31 دقیقه قبل، poruamohammady گفته است : من از طریق خود وردپرس افزونه ها افزودن وارد میشم منظورم این بود که روی لوکال هاست هستید یا دامنه خرید کردید؟ لینک به ارسال
poruamohammady 0 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 96 در 52 دقیقه قبل، masoudch گفته است : منظورم این بود که روی لوکال هاست هستید یا دامنه خرید کردید؟ دامنه دارم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری