Pluto65 1 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 سلام وردپرس 4.8.1 دارم و افزونه پارسی دیت را نصب کرده ام.این افزونه، ابزارکی به نام "بایگانی تاریخ خورشیدی" دارد که تاریخ را به شمسی تبدیل می کند اما فونت نمایش اعداد در آن با فونت اصلی سایت منطبق و هماهنگ نیست. برای سایت از فونت "یکان" استفاده کرده ام و در تمام سایت این فونت اعمال شده اما در این ابزارک اعمال نمی شود. لازم به ذکر است با افزونه جلالی هم تست کردم و همین مشکل در آن جا هم وجود داشت. برای حل مشکل، راهنمایی بفرمایید . نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2,385 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 @lord_viper نقل قول لینک به ارسال
Pluto65 1 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 7 دقیقه قبل، mehran-b گفته است : @lord_viper سلام این چیه دادین؟؟ آیدی شخص دیگه ایه..اگر منظورتون اینه اونجا رو بخونم، عرض کنم خوندم اما مرتبط با مشکل مطرح شده بنده نبود. ممنونم. نقل قول لینک به ارسال
mehran-b 2,385 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 در 2 دقیقه قبل، Pluto65 گفته است : سلام این چیه دادین؟؟ آیدی شخص دیگه ایه..اگر منظورتون اینه اونجا رو بخونم، عرض کنم خوندم اما مرتبط با مشکل مطرح شده بنده نبود. ممنونم. جناب @lord_viper ویجت بایگانی تاریخ خورشیدی افزونه پارسی دیت رو کد زدن بهشون اشاره کردم که تاپیک براشون ارسال شه بیان پاسخ بدن. نقل قول لینک به ارسال
Pluto65 1 ارسال شده در مرداد 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 اوکی..ممنونم نقل قول لینک به ارسال
Mobin 1,669 ارسال شده در مرداد 96 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 96 با سلام و احترام برای ویجت بایگانی تاریخ خورشیدی هیچ فونتی در نظر گرفته نشده و css هم براش نوشته نشده از استایل پیشفرض وردپرس استفاده شده نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .