رفتن به مطلب
viator

?s=/ در انتهای آدرس

پست های پیشنهاد شده

سلام به همه دوستان محترم

اشکالی که ما در وردپرس داریم اینه که انتهای همه آدرس های سایت سه کاراکتر اضافه میشه که اصلا نمی دونیم از چیه...

مثلا این آدرس صحیح هست:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/

و آدرس زیر که وارد میشه:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/?s=

جستجوی جدید ظاهر میشه و در سرچ کنسول گوگل اشکالات زیادی بایت همین موضوع داریم..

از دوستان خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید...

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 34 دقیقه قبل، viator گفته است :

سلام به همه دوستان محترم

اشکالی که ما در وردپرس داریم اینه که انتهای همه آدرس های سایت سه کاراکتر اضافه میشه که اصلا نمی دونیم از چیه...

مثلا این آدرس صحیح هست:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/

و آدرس زیر که وارد میشه:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/?s=

جستجوی جدید ظاهر میشه و در سرچ کنسول گوگل اشکالات زیادی بایت همین موضوع داریم..

از دوستان خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید...

 

این مورد برای بخش سرچ وردپرس هست.

ولی اتوماتیک اضافه نمیشه به آدرس سایتتون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درسته این برای زمانیه که یک مقدار خالی جستجو بشه

چطور میشه جلوش رو گرفت که خالی رو جستجو نکنن

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 ساعت قبل، viator گفته است :

سلام به همه دوستان محترم

اشکالی که ما در وردپرس داریم اینه که انتهای همه آدرس های سایت سه کاراکتر اضافه میشه که اصلا نمی دونیم از چیه...

مثلا این آدرس صحیح هست:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/

و آدرس زیر که وارد میشه:

http://iran-europe.net/international-tests/yle/flyers/?s=

جستجوی جدید ظاهر میشه و در سرچ کنسول گوگل اشکالات زیادی بایت همین موضوع داریم..

از دوستان خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید...

 

بدلیل وجود لینک مشکل دار زیر هست اصلاح کنید و آدرس نسبی رو به آدرس کامل تبدیل کنید

<a href="?s=" data-avia-search-tooltip="&lt;form action=&quot;http://iran-europe.net/&quot; id=&quot;searchform&quot; method=&quot;get&quot; class=&quot;&quot;&gt;
&lt;div&gt;
&lt;input type=&quot;submit&quot; value=&quot;&quot; id=&quot;searchsubmit&quot; class=&quot;button avia-font-entypo-fontello&quot; /&gt;
&lt;input type=&quot;text&quot; id=&quot;s&quot; name=&quot;s&quot; value=&quot;&quot; placeholder=' جستجو' /&gt;
&lt;/div&gt;
&lt;/form&gt;" aria-hidden='true' data-av_icon='' data-av_iconfont='entypo-fontello'>

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از پاسختون 

این لینک رو باید تغییر به چی بدم تا این مشکل حل بشه؟

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به کد زیر تغییر بدید

<a href="http://iran-europe.net/?s=" data-avia-search-tooltip="<form action="http://iran-europe.net/" id="searchform" method="get" class="">
<div>
<input type="submit" value="" id="searchsubmit" class="button avia-font-entypo-fontello" />
<input type="text" id="s" name="s" value="" placeholder=' جستجو' />
</div>
</form>" aria-hidden='true' data-av_icon='' data-av_iconfont='entypo-fontello'>

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از کمکتون دوست عزیز مشکل کلیک رو جستجو در هر صفحه ای حل شد

فقط یه سوال دیگه:

چطور میتونم ریدایرکتی بسازم که همیشه هر آدرسی که انتهاش ?s= اضافه شد به آدرسی که من می خوام مثلا: http://iran-europe.net/search/ بره

آیا در .htaccess این امکان وجود داره

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 دقیقه قبل، viator گفته است :

ممنون از کمکتون دوست عزیز مشکل کلیک رو جستجو در هر صفحه ای حل شد

فقط یه سوال دیگه:

چطور میتونم ریدایرکتی بسازم که همیشه هر آدرسی که انتهاش ?s= اضافه شد به آدرسی که من می خوام مثلا: http://iran-europe.net/search/ بره

آیا در .htaccess این امکان وجود داره

ممنون

کد زیر رو به ابتدای فایل functions.php قالبتون زیر

<?php

اضافه کنید.

function change_search_url_rewrite() {
    if(is_search() && !empty($_GET['s'])) :
        wp_redirect(home_url("/search/") . urlencode(get_query_var('s')));
        exit();
	endif;
}
add_action('template_redirect', 'change_search_url_rewrite');

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از کمکتون ولی جواب نداد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، viator گفته است :

ممنون از کمکتون ولی جواب نداد

مطمئنید جواب نداد؟

الان تست کردم این

http://iran-europe.net/?s=سلام

ریدایرکت میشه به این

http://iran-europe.net/search/سلام

مگه منظورتون همین کار نبود؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله درسته این جواب داده ولی منظورم حالت خالی هست...

وقتی 

http://iran-europe.net/?s=

باید به

http://iran-europe.net/search/

ریدایرکت بشه ولی روی همون آدرس می مونه

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 5 ساعت قبل، viator گفته است :

بله درسته این جواب داده ولی منظورم حالت خالی هست...

وقتی 


http://iran-europe.net/?s=

باید به


http://iran-europe.net/search/

ریدایرکت بشه ولی روی همون آدرس می مونه

ممنون

آها حالت خالی اصلا ایندکس نمیشه و برای همه سایت های وردپرسی حالت هم دردسترسیه و مشکلی نیست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط lidaaa
      سلام. در آدرس URL برخی از مطالب من ، دو تا // بعد از دسته بندی (category) ایجاد میشه و نمیدونم دلیلش چی هست. این مشکل رو فقط در دو دسته بندی از مطالب سایت (تکنولوژی و ترفند) دارم. بقیه مطالبم URL صحیح هست. تو سرچ کنسول، گوگل به عنوان exclude اینها را شناسایی کرده و گفته آدرسی که شما تعیین کردید رو ایندکس نمیکنم، خودم آدرس با یک (/) رو ایندکس میکنم. این مشکل، زمان خزیدن ربات ها در سایت رو بیشتر میکنه.
      خیلی سرچ کردم اما متاسفانه در فروم های ایرانی و خارجی، راه حلی براش پیدا نکردم. آیا می تونید راهنماییم کنید؟ برای مثال، آدرس ها به صورت زیر نشان داده میشن
      www.example//technology/samsung/galaxy
    • توسط mehdiadmin
      سلام خدمت همه seo کاران وب سایت 
      ببخشید 2 تا سوال داشتم 
      1 ) سرچ کنسول Legacy reports and tools are not available for domain properties ارور رو به من میده  و اجازه دسترسی نمیده نمیدونم چرا 
      2) در گوگل انالیتیک میخوام به سرچ کنسول وصل کنم در قسمت ادمین و سپس property setting در قسمت اد کردن سرچ کنسول سایت منو نمیاره و وصل میکنه به سرچ کنسول 
      من وریفای اکانت خودمو تو سرچ کنسول انجام دادم  تقریبا 4 روز پیش 
      نمیدونم الان باید چیکار کنم ممنون 
    • توسط فرهاد
      سلام
       
      قبل از اینکه افزونه amp رو برای سایتم نصب کنم سئو سایت خوب بود لیننک های اول گوگل زیاد داشتم و بازدید مناسبی داشتم
       
      بعد از اینکه نسخه amp برای سایت ایجاد کردم  کم کم میزان بازدید نسخه موبایل افزایش پیدا کرد همه چی خوب داشت پیش میرفت تا اینکه گوگل در آپدیت اخیرش که یک ماه قبل انجام داد
      خیلی از صفحاتم از نتایج گوگل حذف شدن و من متوجه این داستان نبودم تا اینکه افت ناگهانی بازدید برام پیش اومد
      کنسول گوگل رو بررسی کردم و دیدم میزان بازدید از دسکتاپ کاهش و بازدید موبایل افزایش پیدا کرده و  میزان بازدید صفحات مهم که رتبه اول بود تقریبا صفر شده
      با بررسی دیدم که مشکل کنونیکال برام پیش اومده و ربات گوگل صفحات amp رو صفحه اصلی تعیین کرده و صفحات معمولی رو کپی در نظر گرفته و از نتایج گوگل حذف کرده
      الان با گوشی سرچ میکنم صفحاتی که قبلارتبه اول بودن رو میاره اما وقتی با دسکتاپ سرچ میکنم صفحات دیگری رو میاره که اصلا رتبه نداره 
       
      شما سرچ کنید گیربکس میکسر 
       
      این صفحه زیر در گوگل رتبه 1 رو داره اما در نسخه دسکتاپ نمیادش
      https://gozargah.biz/%da%af%db%8c%d8%b1%d8%a8%da%a9%d8%b3-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b3%d8%b1.html  
      این صفحه نسخه موبایل است که در گوگل موبایل رتبه 1 داره
      https://gozargah.biz/%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A8%DA%A9%D8%B3-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%B1.html/amp  
      چیکار کنم این مشکل رفع بشه ؟
    • توسط alinoroozi98
      با سلام دوستان من برای نوشته هام متا دیسکریپشن تنظیم می کنم ولی در گوگل هیچ کدوم رو نمایش نمی ده به نظرتون ایرادش چیه و همه رو با توضیحات متا کلی سایت نشون می ده.

×
×
  • اضافه کردن...