رفتن به مطلب

درخواست افزونه فرم ساز

پست های پیشنهاد شده

سلام . میخاستم ببینم افزونه فرم سازی وجود داره که وقتی کاربر ها فرم رو ارسال میکنن ، من بتونم بر اساس user id فرم های ارسالی یک کاربر رو نشون بدم ؟

لینک به ارسال

با سلام و احترام یعنی فرمی باشه که فقط کاربر ارسال میکنه ؟ مهمانی در کار نیست ؟

از پست تایپ نمیتونید استفاده کنید ؟

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، Fenix.ir گفته است :

با سلام و احترام یعنی فرمی باشه که فقط کاربر ارسال میکنه ؟ مهمانی در کار نیست ؟

از پست تایپ نمیتونید استفاده کنید ؟

اره  . برای ایجاد فرم سفارش میخام . سفارش هایی که فقط به صورت متنی هستن . و میخام کاری کنم که کاربر سفارش های خودش رو ببینه

چطور با پست تایپ این کارو بکنم ؟ کاربر ها که نمیتونن به پست تایپ ها دسترسی ارسال داشته باشن . 

لینک به ارسال

والا برای سایت پست تایپ سفارشی باید تسلط داشته باشید به این قضیه و احتیاج به برنامه نویسی داره بزرگوار

http://wp-parsi.com/article/wordpress-custom-post-types/

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 12 ساعت قبل، Fenix.ir گفته است :

والا برای سایت پست تایپ سفارشی باید تسلط داشته باشید به این قضیه و احتیاج به برنامه نویسی داره بزرگوار

http://wp-parsi.com/article/wordpress-custom-post-types/

با پست تایپ ها خیلی کار کردم ولی فکر نمیکنم بشه کاری کرد که به کاربر دسترسی برای ارسال پست تایپ داده بشه . 

مرسی از ایدتون . بررسیش میکنم . شاید هم بشه .:D

لینک به ارسال

اگر کار کرده بودید این حرفو نمیزدید بزرگوار شما میتوانید یک پس تایپ بسازید با کاستوم فیلد های متفاوت و در نهاید بر روی فرانت اند نمایش دهید به کاربر مثل فرم مثل فرم ارسال پست مهمان با این کار میتونید ارشیوی کامل داشته باشید.

• امتیاز 1
لینک به ارسال
در 20 دقیقه قبل، Fenix.ir گفته است :

اگر کار کرده بودید این حرفو نمیزدید بزرگوار شما میتوانید یک پس تایپ بسازید با کاستوم فیلد های متفاوت و در نهاید بر روی فرانت اند نمایش دهید به کاربر مثل فرم مثل فرم ارسال پست مهمان با این کار میتونید ارشیوی کامل داشته باشید.

بیشتر برای بخش هایی مثل هنرمندان و کاگردان ها و ... ( شبه پست ها ) با کاستوم پست تایپ کار کردم . 

مرسی از راهنماییتون . 

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...