رفتن به مطلب

افزودن فونت های فارسی به قالب

پست های پیشنهاد شده

سلام؛ در قالب هایی مثل صحیفه یا آوادا یا بی تم و ... که دارای پنل مدیریتی هستن و در تنظیمات پنل قسمتی برای فونت های گوگل در نظر گرفته شده است؛ چگونه در همین قسمت فونت های فارسی از جمله بی یکان و بی نازنین اضافه کنیم؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لینک به ارسال
در 9 ساعت قبل، qurmiz گفته است :

از اساتید انجمن راهنمایی کنند ممنون

فرستاده شده از HUAWEI TIT-AL00ِ من با Tapatalk

سلام

بحث در مورد قالب های تجاری خلاف قوانین انجمنه. we are so sorry

لینک به ارسال

سلام ممنون برا پاسگویی؛ بحث سر هیچ قالب تجاری و ... نیس؛ صرفا یک مثال بود؛ منظور هر قالبی که دارای پنل هس و در تنظیماتش قسمتی برا تغییر فونت عنوان مطالب؛ محتوای اصلی و ... هس؛ چگونه فونت های فارسی رو به این قسمت از پنل تنظیمات اضافه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لینک به ارسال
در 48 دقیقه قبل، qurmiz گفته است :

سلام ممنون برا پاسگویی؛ بحث سر هیچ قالب تجاری و ... نیس؛ صرفا یک مثال بود؛ منظور هر قالبی که دارای پنل هس و در تنظیماتش قسمتی برا تغییر فونت عنوان مطالب؛ محتوای اصلی و ... هس؛ چگونه فونت های فارسی رو به این قسمت از پنل تنظیمات اضافه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

خب من شما رو راهنمایی میکنم

1- برای فراخوانی فونت از کد زیر در فایل rtl.css یا استایل استفاده میکنید (برای هر فونت دیگه "نام" رو در کد زیر تغییر بدید)

@font-face {
  font-family: 'Yekan';
  src: url('fonts/Yekan.eot?#') format('eot'), 
       url('fonts/Yekan.woff') format('woff'), 
       url('fonts/Yekan.ttf') format('truetype'),
       url('fonts/Yekan.svg') format('svg');
}

2- فرمت های woff , eot , ttf , svg  مربوط به هر فونت رو به پوشه ی fonts اضافه کنید.

3- با استفاده از یک نرم افزار جستجوگر متن در فایل ها (مثلا fileseek) داخل پوشه ی قالب به دنبال نام این فونت بگردید (Roboto) این نام فونتیه که اصولا داخل قالب های وردپرس قرار داره یا فونت arvo . برای این کار یه راه ساده تر  هم هست که 90 درصد جواب میده ، کافیه داخل پوشه ی قالب (در ویندوز) عبارت font یا google-font رو جستجو کنید ، از بین فایلهایی که با این عنوان پیدا میشه ! باید داخل هر کدوم جداگانه جستجو کنید (با notpad++ و ...) و نام فونت هایی که گفتم رو پیدا کنید.بعد از پیدا کردن نام این فونت ها و البته دیگر فونت هایی که نامشون رو در تنظیمات قالب دیدید ، باید دقیقا مانند نمونه که خودش عمل کرده ، به انتهای همون فونت ها ، فونت های خودتون رو اضافه کنید. فراموش نکنید که این فایل ها php هستش و با یه سمی کالن اضافی ممکنه عملکردش با مشکل روبرو بشه پس هنگام اضافه کردن فونت ها دقت کنید.

نکته : ( ممکنه داخل دو یا چند فایل دیگه نام این فونت ها که گفتم وجود داشته باشه ، اما اگه خوب دقت کنید ، خودتون متوجه میشید که کدومش مربوط به تنظیمات قالب هست . اگه متوجه نشدید ، نتیجه ی جستجو رو بگید ، من راهنمایی میکنم که کدوم فایل مربوط به تنظیمات قالبه )

یادتون نره که نام فونت هایی که به انتهای این فونت ها اضافه میکنید ، باید دقیقا مشابه همون نامی باشه که در استایل و @font-face استفاده کردید.

این آموزش فقط برای قالب هایی هست که امکان تغییر فونت رو از تنظیمات داره

ویرایش شده توسط logomaster
  • امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...