رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام
وقت بخیر
من یه سوال داشتم اگه جواب بدید ممنون میشم.
من توی وبسایتم یه ستون دارم که آخرین مطالبو نشون میده. هر کدوم از مطالب هم در یه جعبه شامل تصویر شاخص و عنوان مطلبه. الان روی هر کدوم (تصویر یا عنوان) که کلیک میکنم میره داخل مطلب. اما من میخوام "کل جعبه" لینک بشه به مطلبم، نه فقط عکس و عنوان.
سایر قسمتهای وبسایتم هم به این موضوع نیاز دارم که اگه در این مورد یاد بگیرم میتونم اونجاها هم به کار ببرم.
این هم کد این جعبه:

(یعنی من میخوام rsidbare-box لینک بشه اما نمیدونم زیرش باید دقیقا چه کدی بذارم؟!)

             			<div class="rsidbare-box">
                        	<div class="rimg-box">
                    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_post_thumbnail(array(45,45), array ('class' => 'alignleft')); ?></a>
                            </div>
                    		<div class="text-rsidbare">
                            <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if (strlen($post->post_title) > 80) { echo mb_substr(the_title($before = '', $after = '', FALSE), 0, 80) . '...'; } else { the_title(); } ?></a>
			            	</div>
                       	</div>

 

 

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

قبل باکس مورد نظر 

 <a href="<?php the_permalink() ?>">

و بعد باکس مورد نظر 

<a/>

قرار بدید و داخل هر جا این لینک قرار داره بردارید، همون بیرون میزارید کافیه.

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در در ۱۳۹۶/۴/۱۷ ه‍.ش. at 22:11، Mirrajabi گفته است :

قبل باکس مورد نظر 


 <a href="<?php the_permalink() ?>">

و بعد باکس مورد نظر 

<a/>

قرار بدید و داخل هر جا این لینک قرار داره بردارید، همون بیرون میزارید کافیه.

 

درود فراوان... من این کارو میکردم ولی لینکهای داخلشو حذف نمیکردم!
خیلی متشکر از راهنمایی شما. این حل شد اما حالا یه سوال دیگه وجود داره.

با این کار، قسمت html حل شد اما در قسمت css این کد یه سوال دارم.
حالا چطور باید کاری کرد که با hover شدن کل جعبه، همزمان هم عکس و هم متن داخل این جعبه، استایلشون تغییر کنه؟؟ مثلا border-radius عکس و رنگ متن همزمان تغییر کنن...

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 3 ساعت قبل، صدرا گفته است :

درود فراوان... من این کارو میکردم ولی لینکهای داخلشو حذف نمیکردم!
خیلی متشکر از راهنمایی شما. این حل شد اما حالا یه سوال دیگه وجود داره.

با این کار، قسمت html حل شد اما در قسمت css این کد یه سوال دارم.
حالا چطور باید کاری کرد که با hover شدن کل جعبه، همزمان هم عکس و هم متن داخل این جعبه، استایلشون تغییر کنه؟؟ مثلا border-radius عکس و رنگ متن همزمان تغییر کنن...

 

.rsidbare-box:hover .rimg-box{
border-radius:50px!important;
}
.rsidbare-box:hover .text-rsidbare a{
color:red!important;
}

حال به جای red , 50px . رنگ و اندازه مورد نظر بگذارید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 11 ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

.rsidbare-box:hover .rimg-box{
border-radius:50px!important;
}
.rsidbare-box:hover .text-rsidbare a{
color:red!important;
}

حال به جای red , 50px . رنگ و اندازه مورد نظر بگذارید.

مهندس کارت درسته. اینم به خوبی حل شد.

البته با کمی دقت متوجه شدم که باید آخر خط اول کد بالا یه img هم بذاریم. یعنی اینجوری:

.rsidbare-box:hover .rimg-box img{

البته در خط چهارم هم دیگه به a نیازی نیست. چون در مرحله قبل برداشتیمش.

اینا رو میگم که نفر بعدی که اینو میبینه راحت متوجه بشه.

 

ولی مهندس چون خیلی خوب پاسخ میدید یه سوال دیگه هم دارم که به همین موضوع مربوطه. اینم یاد بدید دیگه قول میدم آخرین سوالم باشه ;)

من دسته های وبسایتم رو با آموزشهای موجود به شکلی کردم که به صورت "منوی هوشمند" وقتی روی لینک عنوان دسته کلیک میکنیم و میریم به صفحۀ دسته، تا وقتی که داخل اون صفحه‌ایم، عنوان دسته، استایل متفاوت داره.

حالا میخام همین کاری که بهم یاد دادید رو برای این مِنو هم بکنم، اما لینکهاش به هم میریزه.

کدها دقیقا به این شکل هستند:

<div class="sidbare-content">
	<ul class="ul-sidebar">
		<li <?php echo $class_1 ?>><a href="http://website.com/?cat=1">دستۀ 1</a></li>
		<li <?php echo $class_2 ?>><a href="http://website.com/?cat=2">دستۀ 2</a></li>
	</ul>
</div>

کدهای مربوطه در function.php هم به این صورت هستند:

<?php
$cat = $_GET['cat'];
if ($cat == '1'){
    $class_1 = 'class="menu-on"';
}else{
    $class_1 = 'class="menu-off"';
}
if ($cat == '2'){
    $class_2 = 'class="menu-on"';
}else{
    $class_2 = 'class="menu-off"';
}
?>

کدها رو به صورت خلاصه و جمع و جور نوشتم که بررسیش راحت بشه.

به نظرم دلیل مشکل اینه که من میخوام مثل آموزش بالا که گفتید، اینجا هم li ها رو بذارم داخل تگ a و لینک داخل li ها رو حذف کنم. به این شکل:

<a href="<?php the_permalink() ?>">
	[...]
</a>
  

ولی چون آدرس لینکهای داخل li به صورت php the_permalink نیست، این مشکل پیش میاد. درسته؟

آیا راهی هست؟

پیشاپیش متشکرم...

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من دقیقا متوجه نشدم می خواید چیکار کنید.

الان می خواید ul li بردارید؟  فقط تگ a باشه؟  

ویرایش شده توسط Mirrajabi

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اینم حل شد.

میخواستم به جای اینکه فقط متنِ داخلِ li لینک بشه، کل li لینک بشه: که لینکها رو از داخل هر li آوردم بیرونش و درست شد.

بعد میخواستم با hover شدن li ، استایل متن داخلش هم تغییر کنه: که متن داخل li رو گذاشتم داخل span و متناسب با این تغییرات و با استفاده از آموزش شما، استایل تعریف کردم و درست شد.

کد بالا نهایتا اینجوری شد:

<div class="sidbare-content">
	<ul class="ul-sidebar">
		<a href="http://website.com/?cat=1"><li <?php echo $class_1 ?>><span>دستۀ 1</span></li></a>
		<a href="http://website.com/?cat=2"><li <?php echo $class_2 ?>><span>دستۀ 2</span></li></a>
	</ul>
</div>

تشکر از شما.

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کدتون اشتباهه،  هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد،  همون کد قبلی درسته ، فقط تک  a,  display :block کنید تا به جای a, کل li لینک بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 53 دقیقه قبل، Mirrajabi گفته است :

کدتون اشتباهه،  هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد،  همون کد قبلی درسته ، فقط تک  a,  display :block کنید تا به جای a, کل li لینک بشه.

درود بر شما... تگ a رو بردم سر جاش و استایلی که گفتید هم انجام دادم درست شد! بسیار ممنون.

1- ولی چرا هیچ وقت نباید از li چیزی بیرون بیاد؟ در صورتی که اونجوری هم کار میکنه.

2- ضمنا این مِنو یه list-style هم داره که عکسه. با این روشی که گفتید، این لیست استایل، لینک نمیشه. راهی داره که اینم لینک بشه؟

3- تغییری که داخل li دادم و متن رو گذاشتم داخل span اشکال نداره؟

4- مگه این استایلِ display:block کارش چیه؟ اینجا دقیقا چیکار کرد؟

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

1، چون ی سری چیزا استاندارد،  مثل li در ul و یا اینکه div تو span نباید قرار بگیره و.... همه این چیزا یک استاندارد و باید رعایت بشه.

2، خیر،  مگر اینکه آون عکس به after تگ a بدید.

3،خیر، مشکلی نیست. 

4،در حالت کلی display تگ a,  inline,  و به اندازه  متنی که هست لینک می خوره ، ولی وقتی Block. می کنید یعنی میگید، تگ a کل یک سطر بگیره. 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در ۱ ساعت قبل، Mirrajabi گفته است :

1، چون ی سری چیزا استاندارد،  مثل li در ul و یا اینکه div تو span نباید قرار بگیره و.... همه این چیزا یک استاندارد و باید رعایت بشه.

2، خیر،  مگر اینکه آون عکس به after تگ a بدید.

3،خیر، مشکلی نیست. 

4،در حالت کلی display تگ a,  inline,  و به اندازه  متنی که هست لینک می خوره ، ولی وقتی Block. می کنید یعنی میگید، تگ a کل یک سطر بگیره. 

درود بر شما

با after , before آشنایی نداشتم. یه جستجویی کردم. چیز جالبی بود.

بعد انجامش دادم اما میخواستم لینک بشه که نشد. اولا چون به تگ a استایل display:block دادیم، توی یه خط قرار نمیگیرن، مقدار before هم لینک نمیشه. خواستم گولش بزنم با جابجا کردنش ببرمش توی یه خط ولی باز لینک نشد. ثانیا بدون این استایل (که توی یه خط قرار میگیرن) هم لینک نمیشه. چندان هم مهم نیست.

از راهنمایی شما بسیار ممنونم. خیلی وقته میخواستم تنهایی این چیزا رو یاد بگیرم اما نمیتونستم. ولی از شما یاد گرفتم. متشکر.

-------------------

ضمنا الان که میخواستم درباره after جستجو کنم یه سایت جالب دیدم که میفرستم شما و دوستان هم اگه ندیدید ببنید. جالبه. شکلهایی که فقط با "یک عنصر" درست شدن رو نشون میده:  one-div.com

اینو هم از سایت css-tricks.ir دیدم. این سایت هم در مورد css عالیه. چند روزه باهاش آشنا شدم و برای حل مشکلات css اول میرم اینجا. مثل بعضی سایتهای دیگه "رفع تکلیفی" مطلب نمیزنه!

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
در 21 دقیقه قبل، صدرا گفته است :

بعد انجامش دادم اما میخواستم لینک بشه که نشد. اولا چون به تگ a استایل display:block دادیم، توی یه خط قرار نمیگیرن، مقدار before هم لینک نمیشه.

آقا اشتباه از من بود. یکم عجله کردم. باید برای خودِ تگِ a استایل before رو اجرا میکردم که اشتباها برای li این کارو کردم. در توضیحات جناب میر رجبی هم بود ولی من دقت نکردم.

یعنی باید اینجوری باشه:

.ul-sidebar li a::before {
	content: url(image.png);
}

اینم حل شد. درود فراوان...

موفق باشید

ویرایش شده توسط صدرا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط smtm
      سلام به همگی!
      بعد از تغییر نوع لینک پیوند یکتا از ساده به نام نوشته یا هر گزینه دیگه حروف فارسی تو قسمت آدرس بار به علامت سوال تبدیل میشه و میره تو پیج 404!

      این حالتی هست که روی نام نوشته قرار دادم به علامت سوال تبدیل میشه و به 404 میرسه:


      و این حالت لینک ساده ست که بدون اخطار 404 هست و صفحه درست نشون میده:

      البته زمانی که به نام نوشته تغییر میدم وقتی که موس رو روی لینک قرار میدم لینک ها همه تغییر کردن یعنی درست نوشته میشه:
      ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم و میخواد صفحه رو لود کنه حروف فارسی به علامت سوال تبدیل میشه.
       
      افزونه های Change Permalink Helper، Longer Permalinks، رو هم نصب کردم!
      کد زیر و هم انتهای فانکشن قالب قرار دادم و حتی از لینک   https://yoast.com/research/permalink-helper.php هم برای ایجاد کد ریدایرکت توی فایل htacces هم استفاده کردم ولی باز مشکل پابرجاست.
      دوستای با تجربه اگه چیزی تو این زمینه میدونید لطف میکنید بهم میگید و منو راهنمایی می کنید. ممنون از شما.
      add_filter( 'sanitize_title', 'wpse52690_limit_length', 1, 3 ); function wpse52690_limit_length( $title, $raw_title, $context ) { // filters if( $context != 'save' ) return $title; // vars $desired_length = 20; //number of chars $desired_words = 5; //number of words $prohibited = array( 'the' ,'in' ,'my' ,'etc' //put any more words you do not want to be in the slug in this array ); // do the actual work // filter out unwanted words $_title = explode( ' ', $title ); //if you want more than one switch to preg_split() $_title = array_diff( $_title, $prohibited ); // count letters and recombine $new_title = ''; for( $i=0, $count=count($_title); $i<$count; $i++ ) { //check for number of words if( $i > $desired_words ) break; //check for number of letters if( mb_strlen( $new_title.' '.$_title[$i] ) > $desired_length ) break; if( $i != 0 ) $new_title .= ' '; $new_title .= $_title[$i]; } return $new_title; }  
    • توسط mostafadeath
      با سلام و احترام
      الان یک مدت هستش که در سایت وقتی یک صفحه درست میکنم عدد -2 در انتهای لینک نمایش داده میشه
      سرچ که مردم این مشکل زمانی اتفاق میفته که یک مقاله یا صفحه به همین اسم داشته باشی
      مشکل اینجاست که اصلا پیجی با این اسم نه در سطل اشغال نه در منتشر شده ها یا بخش های دیگه وجود نداره، ولی بازم نمیزاره که -2 در انتهای لینک نباشه
      نکته بعدیش اینکه زمانی که از خود url مقدار -2 رو حذف میکنی، پیج ریدایرکت میشه تو مسیر آپلود تصاویر و یک عکس با همان نام پیج نمایش میده، حتی اگر بری و اون عکس رو هم از 
      پنل حذف کنی بازم نمیزاده -2 رو برداری
       
      ممنون میشم اگر دوستان موردی میدونن راهنمایی کنن
      نسخه وردپرس هم 5.2.2 هستش
    • توسط madidi
      سلام 
      از چه کدی استفاده کنم تا وقتی کاربر رو یه بخشی کلیک کرد چند تا لینک براش باز بشه نه یه لینک
    • توسط MortezaAriyan
      سلام
      من وقتی میخوام وارد سایتم بشم و ادرس رو میزنم
      http://kitmarket.ir
       سایت تو صفحه 
      http://kitmarket.ir/?v=15d62c035158
       لود میشه؟مشکل از چیه و چطوری میتونم حل کنم؟
    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام دوستان وقت بخیر 
      من تو سایت وردپرسی میخوام یه تصویر از نقشه ایران رو بزارم و وقتی موس روی هر شهری ها کلیک میکنه دسته بندی مربوط به اون شهر رو نشون بده 
      و الان مشکلم اینه که نمیدونم با چه روشی میتونم تو یه عکس نقشه ایران چطور به هر شهری یه لینک بدم 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنماییم کنه
×
×
  • اضافه کردن...