pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 سلام بچه ها من میخاستم در قسمت سبد خرید edd که بیننده میخاد کلیک کنه و بره برا درگاه و.... ، فیلد ایمیل یا اصلا نباشه یا اختیاری شه ! لطفا اگه میشه بگید چیکار کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به ارسال
Ebrahimzadeh 36 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 2 ساعت قبل، pure_love گفته است : دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟ function pw_edd_purchase_form_required_fields( $required_fields ) { unset( $required_fields['edd_email'] ); return $required_fields; } add_filter( 'edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields' ); نقل قول لینک به ارسال
pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 14 دقیقه قبل، Ebrahimzadeh گفته است : function pw_edd_purchase_form_required_fields( $required_fields ) { unset( $required_fields['edd_email'] ); return $required_fields; } add_filter( 'edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields' ); داداش این پیغام میده : Fatal error: Cannot redeclare pw_edd_purchase_form_required_fields() (previously declared in /home/tabibolm/public_html/wp-content/themes/ascent/functions.php:7) in /home/tabibolm/public_html/wp-content/themes/ascent/functions.php on line 20 صفحه کد هم ضمیمه کردم ! تو خط 20 فقط اینه : { ، که این تو کدهاتونه . لطفا بگید چیکارش کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 31 دقیقه قبل، Ebrahimzadeh گفته است : function pw_edd_purchase_form_required_fields( $required_fields ) { unset( $required_fields['edd_email'] ); return $required_fields; } add_filter( 'edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields' ); داداش ثبتش کردم ! الان کنار ایمیل ستاره الزامی نیست ! ولی خب بازم نمیره برا خرید میگه ایمیل وارد کنید.... نقل قول لینک به ارسال
Ebrahimzadeh 36 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 (ویرایش شده) در 19 دقیقه قبل، pure_love گفته است : داداش این پیغام میده : Fatal error: Cannot redeclare pw_edd_purchase_form_required_fields() (previously declared in /home/tabibolm/public_html/wp-content/themes/ascent/functions.php:7) in /home/tabibolm/public_html/wp-content/themes/ascent/functions.php on line 20 صفحه کد هم ضمیمه کردم ! تو خط 20 فقط اینه : { ، که این تو کدهاتونه . لطفا بگید چیکارش کنم ؟ شما به زیر خط 9 کدتون unset( $required_fields['edd_email'] ); اضافه کنید و از خط 17 تا 21 پاک کنید ویرایش شده تیر 96 توسط Ebrahimzadeh نقل قول لینک به ارسال
pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 56 دقیقه قبل، Ebrahimzadeh گفته است : شما به زیر خط 9 کدتون unset( $required_fields['edd_email'] ); اضافه کنید و از خط 17 تا 21 پاک کنید عزیز کدا گذاشتم الان دیگه ستاره الزامی برداشته شده ، فیلم نام هم درسته و نمیخاد وارد کنی! ولی فیلد ایمیل هنوز مشکل داره وقتی وارد نمیکنم میگه نا معتبر است و باید وارد کنی!!!! اینم کدام که الان ثبت شه : function pw_edd_purchase_form_required_fields($required_fields) { unset($required_fields['edd_first']); unset($required_fields['edd_email'] ); return $required_fields; } add_filter('edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields'); نمیشه کلا فیلد ایمیل بردارم ؟ یا چیکارش کنم درست شه ؟ اینم سایتم : www.tabibolmolk.ir ، اگه میخایید خودتون ببینید چجوریه ! تشکر نقل قول لینک به ارسال
Ebrahimzadeh 36 ارسال شده در تیر 96 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 2 ساعت قبل، pure_love گفته است : عزیز کدا گذاشتم الان دیگه ستاره الزامی برداشته شده ، فیلم نام هم درسته و نمیخاد وارد کنی! ولی فیلد ایمیل هنوز مشکل داره وقتی وارد نمیکنم میگه نا معتبر است و باید وارد کنی!!!! اینم کدام که الان ثبت شه : function pw_edd_purchase_form_required_fields($required_fields) { unset($required_fields['edd_first']); unset($required_fields['edd_email'] ); return $required_fields; } add_filter('edd_purchase_form_required_fields', 'pw_edd_purchase_form_required_fields'); نمیشه کلا فیلد ایمیل بردارم ؟ یا چیکارش کنم درست شه ؟ اینم سایتم : www.tabibolmolk.ir ، اگه میخایید خودتون ببینید چجوریه ! تشکر این پلاگین بر پایه ایمیل گمان نکنم به راحتی بشه این کارو انجام داد نقل قول لینک به ارسال
pure_love 0 ارسال شده در تیر 96 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 96 در 3 ساعت قبل، Ebrahimzadeh گفته است : این پلاگین بر پایه ایمیل گمان نکنم به راحتی بشه این کارو انجام داد مگه بجز این پلاگین ، پلاگین دیگه ای هست که دانلود بعد از پرداخت باشه ؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 65 ارسال شده در 23 تیر گزارش بازنشر ارسال شده در 23 تیر در در ۱۳۹۶/۴/۱۸ در 18:40، pure_love گفته است : مگه بجز این پلاگین ، پلاگین دیگه ای هست که دانلود بعد از پرداخت باشه ؟ بله. ووکامرس نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .