!Mojtaba

تعویض بکگراند

15 پست در این موضوع قرار دارد

خب تصمیم گرفتم برا هر مشکل یه تاپیک بزنم .. هم برا راحتی خودم و مخصوصا و مخصوصا مدیرا

خب یه سوال ساده ... میخام پشت زمنیه سایتم که سفیده رو با این عوض کنم به همین راحتی !!! اینم عکس :

http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل تصویر رو توی فولدر تصویر پوستت آپ کن

بعد تو آدرس پایین به جای بک گراند آدرس تصویر رو بده

البته این مال بخش زیر هدره

که میتونی اوپاسیتی رو به دلخواه تغییر بدی

line: 9

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

ویرایش شده در توسط isk
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر راهنمایی کنی ؟! میخام دقیقا این پشت همشون باشه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایتتون ارور داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان که سایتتون ارور داره

خیلی کم کار داشتیم این ارور هم اضافه شد !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تصویر مورد نظرتونو توی این آدرستون آپ کنید: http://zabbin.ir/wp-...ax-1-new/images

بعد توی فایل style.css فکر کنم تو خط نهم بود یه چیزی مثل زیر می بینید

#page {

height: auto;

padding: 10px;

background: none repeat scroll 0px 0px rgb(255, 255, 255);

}

به جای رنگ بک گراند از

background: url(../../images/bg.png);

استفاده کنید که البته bg.png نام همون فایل تصویرتونه

در ضمن الان متوجه شدم که سایتتون امنیتش مینیمومه چون به راحتی همه ی سوراخ سمبه هاشو میشه با چشم غیر مسلح دید

پیشنهاد می کنم با یه نفر که توی مسایل امنیت وردپرس تبحر داره مشورت کنید

داداش تو خط نهم پیدا نکردم ... فایل استایل رو بزارم اینجا ؟

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مورد دوم هم بگم ... داداش من هیچی بلد نیستم ... واقعیتش همینه !! تاحالا سایت کار نکردم وردپرس و اچ تی ام ال هم همینطور ... هیچی بلد نیستم کسی هم نیست کمک کنه !!

فایل استایلتو که خودم دارم

شما یه زحمتی بکش اون عکسو حالا برای نمونه بذار تو فولدر images از قالبت و اسم فایل رو بده

البته چون این حرفا خیلی شخصیه و شاید دیگران نیاز به خوندنش نداشته باشن اگه خواستی پیغام خصوصی بده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو به استایلتون اضافه کند:

body{background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;}

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

2رست نشد !!! به کجای استایل اضافه کنم ؟ من کد رو همون اولش کزاشتم !

شما باید در استایلتون کلمه body رو پیدا کنید بعد بجای


background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;

این رو قرار بدید


background: url(images/back.jpg) no-repeat fixed center top;

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل استالتون توی این آدرسه

wp-content/themes/wp-max-1-new/style.css

توی این فایل عبارت زیر رو پیدا کنید


body {
background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1;
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
}

حالا اونرو به کد زیر تغییر بدید


body {
cursor: default;
text-align: center;
width: 100%;
background: url(http://zabbin.ir/wp-content/themes/wp-max-1-new/images/back.jpg);
}

البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست - به هرحال قبل از این کارا یه کپی از استایل داشته باشید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته تصویری که گذاشتین زیاد مناسب نیست

از چه جهت !؟

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اندازه درستی نداره. البته موضوع سلیقه شخصی هم هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..