رفتن به مطلب

مشکل افزونه ی آمار بازدید

پست های پیشنهاد شده

درود. افزونه ی آمار بازدیدی که آقا مصطفی زحمتش رو کشیدن به صورت میلادی هست؟!

ظاهرا ا دیشب ، آمار سال رفته به سال قبل و کلا انگار سال عوض شده ! :دی

لینک به ارسال

براساس تاریخ هسته وردپرس هست. آمار سال رفته به سال بعد یا قبل؟

• امتیاز 2
لینک به ارسال

بله چون تاریخ اصلی وردپرس هم میلادی هست. نکته جالبی بود باید در نسخه آینده این موضوع هم لحاظ بشه.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

ممنون ، میشه بگید رفت واس چندین ماه دیگه ؟:دی روی سایت یکی از مشتریان بوده ، شدیدن پیگیر هستند که زودتر این مشکل برطرف بشه ...

لینک به ارسال

سلام، وقت بخیر.

ممنون ، میشه بگید رفت واس چندین ماه دیگه ؟:دی روی سایت یکی از مشتریان بوده ، شدیدن پیگیر هستند که زودتر این مشکل برطرف بشه ...

در حال نوشتن نسخه جدید افزونه هستم.

در این نسخه تمامی مشکلات رفع و امکانات جدیدی به آن اضافه خواهد شد :)

احتمال دارد مثل سال گذشته، آن را در اواخر اسفند به صورت عیدی به کاربران ارائه بدهیم.

• امتیاز 5
لینک به ارسال

سلام اقا مصطفی ، اگه امکان داره اون امار واقعی رو نشون بده ، چون چند وقت پیش من هر بار که رفرش میکردم سایت رو به جای اینکه یکبار به امار اضافه شه ، 5 تا به امار اضافه میشه و همین موضوع باعث تا من از یه پلاگین دیگه استفاده کنم ، خلاصه ما عاشق پلاگین ایرانی هستیم :);)

لینک به ارسال

سلام،

مصطفی اگه از ابزارک هم پشتیبانی بکنه و رو پیج اصلی بیاریم دیگه عالیه

نسخه فعلی اش هم از ابزارک پشتیبانی میکند.

سلام اقا مصطفی ، اگه امکان داره اون امار واقعی رو نشون بده ، چون چند وقت پیش من هر بار که رفرش میکردم سایت رو به جای اینکه یکبار به امار اضافه شه ، 5 تا به امار اضافه میشه و همین موضوع باعث تا من از یه پلاگین دیگه استفاده کنم ، خلاصه ما عاشق پلاگین ایرانی هستیم :);)

در نسخه جدید آمار کاملا واقعی است! :)

مشکل افزایش چندین واحد در شمارش هم برمیگشت به هسته وردپرس که در نسخه جدید این مشکل رفع شد.

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...