aminq10

ثبت نشدن نظر در قسمت ادمین

2 پست در این موضوع قرار دارد

درود

دوستان من از کد زیر برای فایل comments.php استفاده میکنم!

مشکل این هست که وقتی نظر جدید ثبت میشه نه در قسمت ادمین میاد و نه در قالب

اما نظرات قبلی نشون داده میشه مشکلی نداره!

<?php


// Do not delete these lines
	if (!empty($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']) && 'comments.php' == basename($_SERVER['SCRIPT_FILENAME']))
		die ('Please do not load this page directly. Thanks!');

	if ( post_password_required() ) { ?>
		<p class="nocomments">این مطلب خصوصی است.در صورتی که رمز آن را دارید در قسمت زیر وارد کنید.</p>
	<?php
		return;
	}
?>

<!-- You can start editing here. -->
<div class="commentlistbk" >
<div class="row">
    <div class="col-xs-12 col-sm-12 col-md-12">
        
<?php if ( have_comments() ) : ?>


	<div class="navigation">
		<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
		<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
	</div>


    
	    
	        <?php wp_list_comments('avatar_size=96&type=comment'); ?>
        


	<div class="navigation">
		<div class="alignleft"><?php previous_comments_link() ?></div>
		<div class="alignright"><?php next_comments_link() ?></div>
	</div>
	
 <?php else : // this is displayed if there are no comments so far ?>

	<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>
		<!-- If comments are open, but there are no comments. -->

	 <?php else : // comments are closed ?>
		<!-- If comments are closed. -->
		<p class="nocomments">نظرات بسته شده است.</p>

	<?php endif; ?>
<?php endif; ?>
       
</div>
<?php if ('open' == $post->comment_status) : ?>

<div id="respond">

<?php if ( get_option('comment_registration') && !$user_ID ) : ?>
<p>شما باید <a href="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-login.php?redirect_to=<?php echo urlencode(get_permalink()); ?>">وارد سایت شوید</a> تا بتوانید نظر دهید.</p>
<?php else : ?>
<div class="advert-comment" >
<form action="<?php echo get_option('siteurl'); ?>/wp-comments-post.php" method="post" id="commentform" class="commentform" >

<?php if ( $user_ID ) : ?>


<?php else : ?>

<div class="row">
	<div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-6">
<p>
<label for="author">
<small><i class="fa fa-address-card fa-1x" aria-hidden="true"></i>
نام<?php if ($req) echo ""; ?></small></label></p><p><input class="commentlabel" type="text" name="author" id="author" value="<?php echo $comment_author; ?>"tabindex="1" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
	</div>
	<div class="col-xs-12 col-sm-6 col-md-6">
<p>
<label for="email"><small><i class="fa fa-envelope fa-1x" aria-hidden="true"></i>
     ایمیل<?php if ($req) echo ""; ?>
</small></label></p><p><input class="commentlabel" type="text" style="text-align:left" name="email" id="email" value="<?php echo $comment_author_email; ?>" tabindex="2" <?php if ($req) echo "aria-required='true'"; ?> />
</p>
	</div>
</div>

<?php endif; ?>

<!--<p><small><strong>XHTML:</strong> You can use these tags: <code><?php echo allowed_tags(); ?></code></small></p>-->

<p>
<label for="email"><small><i class="fa fa-comments-o" aria-hidden="true"></i>
     نظر خود را بیان کنید!<?php if ($req) echo ""; ?>
</small></label></p>
<p><textarea name="comment" class="comment" id="comment" rows="10" tabindex="3" ></textarea></p>

<p><input name="submit" class="btn btn-default" type="submit" tabindex="4" value="ثبت نظر" />
<?php comment_id_fields(); ?>
</p>
<?php do_action('comment_form', $post->ID); ?>

</form>
</div>
<?php endif; // If registration required and not logged in ?>
</div>

<?php endif; // if you delete this the sky will fall on your head ?>
    </div>
</div>

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدتون رو کلی نگاه کردم بنظر مشکلی نداره.

ولی میتونید از کدهای بخش دیدگاه یکی از پوسته های پیش فرض وردپرس استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط oMid
      سلام دوستان خسته نباشید.یه سوالی داشتم از اساتید گرامی.می خواستم بدونم که امکانش هست برای وردپرس پنل مدیریت جدید درست کرد یا اینکه باید پنل مدیریت رو شخصی سازی کرد؟
      با تشکر
    • توسط kamranmaleki
      سلام دوستان
      چطور می تونم زیر هر نوشته امکان گذاشتن دیدگاه رو فعال کنم.
      عکس تنظیمات برگه دیدگاه رو پیوست کردم.
      ممون میشم کمکم کنید. 
       

    • توسط newday
      من چند وقتی هست که به جای افزونه  wp-jalali از افزونه parsi date شما برای تبدیل تاریخ شمسی استفاده میکنم و البته دلایل بهتر بودن افزونه شما خیلی زیادن.
      تنها مشکلی که با این افزونه دارم اینه که اگر گزینه تغییر زبان مدیریت را به حالت غیرفعال در بیاریم به وردپرس فورس میکند که حتما بخش مدیریت باید انگلیسی باشد و حتی اگر در تنظیمات همگانی سایت زبان فارسی را انتخاب کنیم باز هم بخش مدیریت انگلیسی باقی میماند.
      در صورتیکه طبیعتا در حالت غیر فعال تغییر زبان مدیریت افزونه، نباید کاری به این داشته باشد که من چه زبانی را انتخاب کرده ام.
      و اجازه بده از پیش فرض فارسی خود وردپرس استفاده کنم.
      البته این موضوع رو توی انجمن افزونه توی سایت اصلی ورد پرس هم مطرح کردم ولی فکر میکنم اینجا بهتر و زودتر به جوابم برسم.
      با سپاس از به روز رسانی مستمر افزونه
    • توسط tahoom
      با سلام خدمت دوستان
      چند وقتی هست دو نوع مشکل تو سایتم ایجاد شده:
      1- وقتی ادمین هستم و وارد سایت شدم صفحه رو اینطوری میبینم:
      http://8pic.ir/images/knco4kz5c92k0eix8qzu.jpg
      http://8pic.ir/images/gi1b2be3qlvfsq2mxqlh.jpg
      اما وقتی میام بیرون یعنی کاربری که وارد نشده به صورت کامل سایت رو میبینم:
      http://8pic.ir/images/q8g8latrhf72pz8yyuu0.jpg
      http://8pic.ir/images/836eyh7atk7el0xokehj.jpg
      از افزونه W3Totalcache همراه با Cloudflare به عنوان CDN برای سایتم استفاده میکنم. تنظیمات W3Totalcache نمیدونم چی شد که کلا قاطی کرد و مجبور شدم minify این افزونه رو غیر فعال کنم و از minify سایت cloudflare استفاده کنم. نمیدونم این مشکل به این مورد ربط داره یا نه؟
      2- یه بار هم وقتی با GTMETRIX کار میکردم مشکل serve scaled image رو در خیلی از قسمت های صفحه نشون میداد که یه سری از این خطاها به تصاویر بندانگشتی محصول مربوط میشه هم تصاویر رو از تنظیمات ووکامرس تغییر دادم و هم از تنظیمات رسانه در خود وردپرس. حالا سایتم این ریختی شده:
      http://8pic.ir/images/aaaqedp766c56v2x52du.jpg
      یعنی برای محصولاتی که اسمشون طولانی تر هست کنار محصول اسم رو نمینویسه و میره زیرش قرار میگیره و شکل سایت رو بهم میریزه. مقادیر پیش فرض اندازه تصاویر رو برگردونم این درست میشه؟اگه جواب مثبت هست این مقادیر سایز چند در چند هستن؟چون فراموش کردم.
      با تشکر
    • توسط معین
      سلام
      به طور کاملاً اتفاقی امروز می خواستم وارد بشم و در صفحه ی wp-admin بهم خطا داد که کوکی های شما روشن نیست و اجازه ی ورود ندارید. باز هم تلاش کردم و کوکی ها و کش های مرورگر رو از دیروز تا امروز پاک کردم. الان دیگه اصلاً صفحه ی لاگین نمیاد و کلاً سفید شده.
      http://basijna.ir/wp-admin/index.php