bvapp 0 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیزان سایتی داریم مشکل داره در قسمت اسکرول افقی هرچقدر میخوام پنهان باشه نمیشه و باز هم اسکرول میخوره هم کاعث اذیت کاربر هم در موبایل هم دستکتاپ میشه میتونید لطف کنید راهنمایی کنید کد های زیر رو در قسمت body سایت در فایل style.css موجود است. <style type="text/css"> .class{ overflow: -moz-scrollbars-vertical; overflow-x: hidden; overflow-y: scroll; } </style> .mobile_content_container{ max-width:100%; overflow-x: hidden; لطفا راهنمایی نمایید خیلی متشکرم ادرس سایت https://bvapp.ir نقل قول لینک به ارسال
bvapp 0 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 قصد اس÷م ندارم ولی لطفا کمک کنید خیلی ضروریه سپاسگذارم نقل قول لینک به ارسال
رضا علیزاده 41 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 16 دقیقه قبل، bvapp گفته است : با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیزان سایتی داریم مشکل داره در قسمت اسکرول افقی هرچقدر میخوام پنهان باشه نمیشه و باز هم اسکرول میخوره هم کاعث اذیت کاربر هم در موبایل هم دستکتاپ میشه میتونید لطف کنید راهنمایی کنید کد های زیر رو در قسمت body سایت در فایل style.css موجود است. <style type="text/css"> .class{ overflow: -moz-scrollbars-vertical; overflow-x: hidden; overflow-y: scroll; } </style> .mobile_content_container{ max-width:100%; overflow-x: hidden; لطفا راهنمایی نمایید خیلی متشکرم ادرس سایت https://bvapp.ir سلام در فایل settings.css خط 14 عبارت زیر رو قرار بدید برای rtl .rtl { direction: rtl; overflow-x: hidden; } مشکل حل میشه, موفق باشید نقل قول لینک به ارسال
bvapp 0 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 2 ساعت قبل، رضا علیزاده گفته است : سلام در فایل settings.css خط 14 عبارت زیر رو قرار بدید برای rtl .rtl { direction: rtl; overflow-x: hidden; } مشکل حل میشه, موفق باشید قربان فایل setting.css کجا هست اصلا میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به ارسال
bvapp 0 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 بعد قربان در موبایل هم اسکرول میندازه سایت رو من هدف اصلیم درست کردن این اسکرول در حالت موبایله میشه کمک کنید؟ نقل قول لینک به ارسال
Monica 322 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 5 ساعت قبل، bvapp گفته است : با سلام و خسته نباشید به همه دوستان عزیزان سایتی داریم مشکل داره در قسمت اسکرول افقی هرچقدر میخوام پنهان باشه نمیشه و باز هم اسکرول میخوره هم کاعث اذیت کاربر هم در موبایل هم دستکتاپ میشه میتونید لطف کنید راهنمایی کنید کد های زیر رو در قسمت body سایت در فایل style.css موجود است. <style type="text/css"> .class{ overflow: -moz-scrollbars-vertical; overflow-x: hidden; overflow-y: scroll; } </style> .mobile_content_container{ max-width:100%; overflow-x: hidden; لطفا راهنمایی نمایید خیلی متشکرم ادرس سایت https://bvapp.ir سلام کدی که دادید مثال بوده ، در قالب شما به شکل زیر باید باشه ... بعد از تغییرات کش مرورگر رو پاک کنید که تغییرات اعمال بشه <style type="text/css"> body , .row { overflow-x: hidden; overflow-y: scroll; } </style> نقل قول لینک به ارسال
bvapp 0 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 4 ساعت قبل، nazanin123 گفته است : سلام کدی که دادید مثال بوده ، در قالب شما به شکل زیر باید باشه ... بعد از تغییرات کش مرورگر رو پاک کنید که تغییرات اعمال بشه <style type="text/css"> body , .row { overflow-x: hidden; overflow-y: scroll; } </style> درود کد رو در style.css گذاشتم اما باز هم در موبایل و هم دستکتاپ اسکرول افقی داره لطفا کمک کنید. نقل قول لینک به ارسال
neda411 247 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 بنده با مرورگر کروم خودم تست کردم سایتتون مشکلی در این زمینه (اسکرول افقی ) نداشت. همچنین با مرورگر کروم موبایل نیز تست کردم مشکلی وجود نداشت نقل قول لینک به ارسال
bvapp 0 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 10 ساعت قبل، neda411 گفته است : بنده با مرورگر کروم خودم تست کردم سایتتون مشکلی در این زمینه (اسکرول افقی ) نداشت. همچنین با مرورگر کروم موبایل نیز تست کردم مشکلی وجود نداشت درود ممنونم از شما کد قبلی درست شد فقط از وردپرس 4.7 استفاده میکنم اخرین ورژن افزونه روولیژن اسلایدر اورجینال هم دارم بعد که نصب شده در همه جا درسته در عکسی که دادم مشکل داره و نمیدونم چیکار باید کنم در نسخه دسکتاپ هم درسته میتونید کمکی کنید؟ عکس فرستادم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .