rey 3 ارسال شده در آذر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 95 (ویرایش شده) سلام من میخوام داخل سایتم نوشته ای ارسال کنم اما با ارور "متاسفانه شما مجاز نیستید این نوشته را ویرایش کنید." مواجه میشم . چطور باید حلش کنم ؟؟ ویرایش شده آذر 95 توسط rey لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام سطح دسترسی شما به چه صورت هست؟ لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 به عنوان ادمین وارد میشم . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 همه نوشته هاتون به این شکل هست؟ قبل ایجاد مشکل تغییر خاصی داشتید یا کاری انجام داده بودید؟ لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 بله همه به این شکل هستن . وقتی میخوام برگه یا محصول هم اضافه کنم این ارور رو میده . والا سایت ویروسی شده بود و بعد از اسکن , فهمیدم مشکل از بعضی از فایلای قالب بود . قالب هم انفولد بود . قالب اصلی رو خریداری کردم و جایگزین کردم و مشکل ویروس و ایرادی ک گوگل به سایت میگرفت حل شد . ولی عوضش این مشکل بوجود اومد . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 خب احتمالا دسترسی ها توی دیتابیس تغییر کرده. اگر بکاپی از بخش کاربران دارید از دیتابیس میتونید بگردونید وگرنه باید دسترسی های کاربرها رو دستی چک کنید و مشکل رو رفع کنید. 1 لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 6 ساعت قبل، Morteza گفته است : خب احتمالا دسترسی ها توی دیتابیس تغییر کرده. اگر بکاپی از بخش کاربران دارید از دیتابیس میتونید بگردونید وگرنه باید دسترسی های کاربرها رو دستی چک کنید و مشکل رو رفع کنید. نه دسترسی ندارم ب بکاپ قبلی . جدول یوزر موجود تو دیتابیس رو بررسی کردم اما چیزی دستگیرم نشد . چجوری باید بفهمم ک آیا دسترسی ها تغییری کرده یا نه ؟ لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 3 ساعت قبل، rey گفته است : نه دسترسی ندارم ب بکاپ قبلی . جدول یوزر موجود تو دیتابیس رو بررسی کردم اما چیزی دستگیرم نشد . چجوری باید بفهمم ک آیا دسترسی ها تغییری کرده یا نه ؟ این تیبل رو باز کنید : wp_usermeta بعد مقدار این meta key مربوط به اکانت خودتون رو چک کنید : wp_user_level باس مقدارش ۱۰ باشه 1 لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در دی 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 در 1 ساعت قبل، majid1889 گفته است : این تیبل رو باز کنید : wp_usermeta بعد مقدار این meta key مربوط به اکانت خودتون رو چک کنید : wp_user_level باس مقدارش ۱۰ باشه مقدارش 10 هست گویی . لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 95 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 95 سلام طبق این آموزش یک کاربر جدید با سطح دسترسی ادمین ایجاد و تست کنید: http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-add-an-admin-user-to-the-wordpress-database-via-mysql/ یا این: http://www.inmotionhosting.com/support/edu/wordpress/333-add-admin-via-mysql لینک به ارسال
hadimargo 0 ارسال شده در شهریور 99 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 99 سلام. من وقتی فیلتر شکنم روشن بود به این مشکل برخوردم و با خاموش کردنش درست شد.سلام. من وقتی فیلتر شکنم روشن بود به این مشکل برخوردم و با خاموش کردنش درست شد. لینک به ارسال
hamid7107 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 منم همین مشکل رو دارم کسی میدونه چرا با فیلتر شکن این خطا رو میده لینک به ارسال
skavousi 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 دوستان سلام کسی راه حلی برای این موضوع داره ؟ من به هیچ عنوان نتونستم مشکل رو برطرف کنم. اینکه ستون سمت چپ افزودن مطالب غیر فعال شده و فقط دکمه ارسال برای بازبینی نمایش داده میشه. اون رو هم که می زنم میگه شما مجاز به این کار نیستید. تمام دسترسی ها رو هم در دیتابیس چک کردم . کاربر جدید با دسترسی کامل در phpmyadmin ساختم باز نشد. و چندین کار دیگه که هیچ کدوم نتیجه نداشت. جالبه که در مطالب قدیمی برای ویرایش ستون کامل هست اما عکس هم نمیشه در سیستم آپلود کرد و خطا میده. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 سلام مشکلتون مربوط به سطح دسترسی میشه قائدتا با ایجاد کاربر جدید باید مشکل رفع بشه، قبل از ساخت کاربر جدید افزونهها رو موقت غیر فعال و بعد امتحان کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری