ashkan-a 0 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 سلام لطفا راهنمایی کنید متن از کادر بیرون میزنه, چیکار کنم ؟ متن توی استایل و اون کادر قرار نمیگیره و بجای اینکه پایین بیاد, بیرون میزنه .. http://mag.shidook.com/arayesh/آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آبی-آ.html لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 مشکل از محتواست نه از قالب . متن پیوسته هست . متن از ویکی پیدیا کپی کنید بزارید تا ببینید .... 2 لینک به ارسال
ashkan-a 0 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 در هم اکنون، Samaneh گفته است : مشکل از محتواست نه از قالب . متن پیوسته هست . متن از ویکی پیدیا کپی کنید بزارید تا ببینید .... یعنی چی؟ این متن خودم نوشتم نباید اینجوری باشه و باید بیاد خط بعد نه اینکه ...... مثل این تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 word-wrap: break-word; می شکنه میاد خط بعد . اما اگه کلمات با فاصله نوشته شود نیاز به word-wrap نیست. 2 لینک به ارسال
ashkan-a 0 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 همشهری ممنون از پاسختون الان متن کپی , پست کردم اره خوب مینویسه, اما این متن للللللللللللللللللللللللللللللل ............... که اینجوری مینویسم و خودکار باید بیاره خطر بعد اما نمیشه برا این چیکار کنم؟ و اینکه متوجه (((((((( word-wrap: break-word; می شکنه میاد خط بعد . )))))))))))) نشدم ؟ لینک به ارسال
Mirrajabi 455 ارسال شده در آبان 95 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 95 الان متن کپی , پست کردم اره خوب مینویسه, اما این متن للللللللللللللللللللللللللللللل ............... که اینجوری مینویسم و خودکار باید بیاره خطر بعد اما نمیشه برا این چیکار کنم؟ خودکار زمانیست ک بین کلمات space بخوره . در غیر اینصورت باید به باکسی که متنو داخلش قرار میدیم باید استایل word-wrap: break-word; اضافه کنید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری