rey 3 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 سلام من سایتی رو با وردپرس طراحی کردم که بخشی داره که مربوط میشه به ورود و ثبت نام کاربران . برای ورود و ثبت نام هم از پلاگین ultimate member استفاده کردم . از داخل تنظیمات این پلاگین هم مورد ریکپچا رو فعال کردم . اما اسپمرهای زیادی داخل سایت ثبت نام میکنن . ممنون میشم اگه بفرمایید چجور میتونم جلوی این اسپمرهارو بگیرم . لینک به ارسال
دانیال 172 ارسال شده در مهر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 ساخت سیستم عضویت و و ورود کاری خیلی سختی نیست سعی کن خودت بنویسی https://codex.wordpress.org/Function_Reference/register_new_user وردپرس هم دست مارو برای اینکار باز گذاشته توی گوگل بگرد توابع بیشتری پیدا میکنی 1 لینک به ارسال
rey 3 ارسال شده در مهر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 95 سلام ممنون بابت پاسختون . متوجه مشکل کارم شدم . و اون هم این بود ک اسپمرها از طریق آدرس wp-admin/ اقدام به ورود و ثبت نام میکردن . در حالی ک من ریکپچا رو برای برگه ی ورود ک پلاگین ultimate member ساخته بود ، قرار داده بودم . که برای فرم ورود و ثبت نام دیفالت وردپرس هم با استفاده از پلاگین bwp-recaptcha ریکپچا گذاشتم و جلوی ثبت نام اسپمرها رو گرفتم . لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری