رفتن به مطلب

رنک 2 یعنی چی ؟

پست های پیشنهاد شده

سلام

آقا میگن سایتت باید رنکش 2 باشه یا بالا تر رتبه الکسا باید چند باشه که این رنک 2 بهش بگن اصلا داستانش چیه ؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

گوگل به هر سایتی با توجه به یک سری ویزگی های سایت (مثل قدمت ، محبوبیت ، تعداد لینک های ورودی به سایت و . . . ) رتبه ای از 0 تا 10 میده که بهش پیج رنک میگن .

الکسا هم سایتی با آدرس alexa.com هست که به سایت ها رو با توجه به مقدار بازدیدشون رتبه بندی میکنه . الان گوگل 1 هست و فیسبوک 2 و الی آخر

• امتیاز 4
لینک به ارسال

عرض کردم رنک مال گوگل هست الکسا هم مربوط به سایت alexa . این دو تا با هم هیچ ارتباطی ندارن . نمیتونید بگید چون الکسا اینقده پس رنک هم فلان قدره .

تو نت سرچ کنید سایت هایی هستند که پیج رنک سایت شما رو حساب میکنن .

• امتیاز 2
لینک به ارسال

اینارو میدونم من میگم الان رتبه الکسای من تو ایران 63644 هست این میشه زیر 2 یا با لای 2

ببین عزیز الکسا بر اساس الگوریتم های خودش به سایت ها رتبه بندی میکنه ، الان مثلا وردپرس پارسی رو میتونی تو ادرس زیر ببینی

http://www.alexa.com/siteinfo/wp-parsi.com

یکی رنک ایرانش رو داده که پرچم ایران رو داره ، سمت چپ هم که عکس جهان کشیده و یه عددی زده رنک یا رتبه جهانی هستش !

حالا شما به جای اون wp-parsi.com ادرس خودتون رو وارد کنید میتونید رتبه خودتون رو ببینید .

---------------------------------------

رنک گوگل ( پیج رنک ) هم بر اساس الگوریتم هایی هستش که گوگل برای خودش در نظر داره که خب شما میتونید با دانش سئو تو این مورد رنک یا رتبه بالاتری بگیرید و وقتی رتبه شما بالاتر باشه بین نتایج گوگل تو اولویت قرار میگیرید .

شما پیج رنک یا رتبه گوگلتون رو میتونید از سایت های زیر بگیرید .

gognoos.com/tools/google

googlerank.ir

pichak.net/blogcod/pagerank

• امتیاز 4
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...