mehdi.linus 3 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 سلام به اساتید محترم من تو نمایش سایت تو مرورگر های سیستم عامل اپل مشکل دارم تو اندروید این مشکل وجود داره من برای بهینه سازی سایت روی موبایل از هیچ افزونه ای استفاده نمیکنم و روی لینک هایی که گوگل توی سرچ میده هم کنار آدرس سایت mogile friendly درج میشه ولی وقتی سایت تو مرور گر موبایل باز میکنم صفحه به سمت راست و چپ اسکرل میشه مشابه عکسی که ضمیمه کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول لینک به ارسال
mehdi.linus 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 بخوام تو سایت های خارجی بگردم چی رو سرچ کنم نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5,415 ارسال شده در مرداد 95 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 آدرس سایت چیه؟ اگه برای ریسپانسیو از افزونه استفاده کردین غیرفعال کنید و تست کنید. 1 نقل قول لینک به ارسال
mehdi.linus 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 Www.samgraph.net نه هیچ افزونه نصب کردم نقل قول لینک به ارسال
mehdi.linus 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 (ویرایش شده) تو نتظیمات قالب گزینه غیرفعال کردن ریسپانسیو هست که وقتی میزنه mobile view کلا از بین میره و بصورت دسکتاپ نمایش میده این مشکل فقط تو مرورگر های اپل هست و تو اندروید بدون مشکل باز میشه ویرایش شده مرداد 95 توسط mehdi.linus نقل قول لینک به ارسال
mehdi.linus 3 ارسال شده در مرداد 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 95 قالب آپدیت کردم درست شد به نظر خودم که مشکل از تصویر هدر سایت بود زیادی بزرگ بود باید یه دونه کوچیک تر 60*90 پیکسل براش طراحی کنم نقل قول لینک به ارسال
roham 0 ارسال شده در 8 اسفند گزارش بازنشر ارسال شده در 8 اسفند با سلام تو نمایش سایت در بعضی از ورژن های ios مشکل وجود داره به اینصورت که مثلا گاهی هدر به صورت به هم ریخته نمایش داده میشه یا مثلا صفحه رو ناقص نشون میده و یا مثلا منو همبرگری رو هرچی روش کلیک میکنم باز نمیشه و از اینجور مسائل ولی در اندروید و یا آیفون های ورژن بالا این مشکل ذنیست لطفا راهنمایی کنید با تشکر از شما نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .