hiwa 3 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 سلام دوستان من سایت شرکتی که در آن مشغول به کار هستم رو تحویل گرفتم اما داشتبوردش رو خیلی تغییر دادن خیلی از گزینه هامثل افزونه هارو برداشتن الان نمیتونم افزونه نصب کنم عکش روضمیمه کردم کسی بلده اینها چطوری اینکارو کردن؟ چطوری میشه تمام گزینه های وردپرس روداشت؟ ممنونم دوستان منتظر کمکتون هستم نقل قول لینک به ارسال
hiwa 3 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 یه نکته دیگه: وقتی هم که آدرس بخشهای مربوط به افزونه هارو وارد میکنم یعنی این: MY-SITE/wp-admin/plugin-install.php پیغلم میده که: شما مجوز کافی برای دسترسی بهاین برگه را ندارید. نقل قول لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 درود ، پوسته پیش فرض را فعال نموده و بررسی نمایید. 1 نقل قول لینک به ارسال
alivazirinia 219 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 احتمال زیاد یوزر که براتون ساختن سطح دسترسی هاش لیمیت شده 1 نقل قول لینک به ارسال
hiwa 3 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 شرکت طراحی سایت گفتن که دسترسی کامل رو بهتون نمیدیم! خودم به هاست دسترسی دارم نمیتونم درستش کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
hiwa 3 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 19 ساعت قبل، mojtabashahi گفته است : درود ، پوسته پیش فرض را فعال نموده و بررسی نمایید. دسترسی به پوسته هم ندارم نقل قول لینک به ارسال
rezakianoosh 1,795 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 اگه به هاست دسترسی دارید از بخش پایگاه داده و جدول user پایگاه داده سایت بررسی کنید چندتا کاربر در سایت تعریف شده به احتمال زیاد مدیری وجود داره با دسترسی کامل و دسترسی شما رو همون شخص محدود کرده 2 نقل قول لینک به ارسال
overlord 7 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در در 7/2/2016 at 15:00، hiwa گفته است : سلام دوستان من سایت شرکتی که در آن مشغول به کار هستم رو تحویل گرفتم اما داشتبوردش رو خیلی تغییر دادن خیلی از گزینه هامثل افزونه هارو برداشتن الان نمیتونم افزونه نصب کنم عکش روضمیمه کردم کسی بلده اینها چطوری اینکارو کردن؟ چطوری میشه تمام گزینه های وردپرس روداشت؟ ممنونم دوستان منتظر کمکتون هستم اگه نسخه پشتیبان قدیمی داره از اون استفاده کنید نقل قول لینک به ارسال
hiwa 3 ارسال شده در تیر 95 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 ممنونم دوستان. حرف آخر شرکت اینه که همین نسخه محدود شده رو بهتون میدم. برای کارهای دیگه باید از اونها کمک بگیرم. مرسی نقل قول لینک به ارسال
mojtabashahi 265 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 یعنی شما صاحب اصلی و مالک اصلی سایت هستید ولی شرکت طراحی دسترسی سایتی که شما پول طراحی آن را داده اید ، را به شما نداده؟ نقل قول لینک به ارسال
فرشاد گوهری 1,681 ارسال شده در تیر 95 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 95 در 17 ساعت قبل، hiwa گفته است : ممنونم دوستان. حرف آخر شرکت اینه که همین نسخه محدود شده رو بهتون میدم. برای کارهای دیگه باید از اونها کمک بگیرم. مرسی درود اول باید بگم که این شرکت واقعا کارش عجیبه و اگه شما مالک اصلی سایت هستید حق نداره همچین کاری بکنه، بگید ازشون شکایت میکنید شاید کوتاه اومدن (هر چند ممکنه بکدور در سایتتون گذاشته باشن و بعدن تلافی کنن) دوم هم اینکه، ببینید اگه میتونید از طریق دیتابیس یه یوزر جدید با دسترسی ادمین بسازید و از طریق اون وارد داشبرد وردپرس بشید و ادمین اصلی رو پاک کنید. (البته من تا حالا همچنین کاری نکردم و نمیدونم جواب میده یا نه، واسه همین اجازه بدین دوستان با تجربهتر بیان و راهنمایی کنن) مورد سومم اینکه، اسم این شرکت رو بگین تا علاوه بر اینکه درس عبرتی بشه واسشون، بقیه دوستان هم بدونن و درگیر چنین مشکلاتی نشن. 3 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .