رفتن به مطلب

نسخه جدید وردپرس 3.5 منتشر شد

پست های پیشنهاد شده

پیشنهاد می کنم این نسخه را تا فارسی نشده آپدیت نکنید بعضی از تغییرات این نسخه بنیادینه و با بعضی از کدهای افزونه ها کانفیگ ایجاد می کنه

یکی دو روز تحمل کنید تا نسخه ی پارسی و چک شده اش بیاد

(در حد پیشنهاد)

فکر میکنم اولین نفری هستم که اطلاع میدم

اولیش که خود وردپرس بود

• امتیاز 8
لینک به ارسال

بله.

یکی از دوستان سریع اپدیت کردند و کل وردپرسش بهم ریخت مجبور شد دوباره نصب کنه .

امیدوارم اشکالات قبلی وردپرس رفع شده باشه . :blink:

• امتیاز 2
لینک به ارسال

متاسفانه در وردپرس شبکه نوار ادیتور ویرایش متن در ساب دامین ها نمیاد. کسی می دونه مشکل از کجاست ؟

3019767b1b23.png

• امتیاز 1
لینک به ارسال

سلام.

چطور میتونم اون نوار بالایی که نوشته " نسخه ی جدید وردپرس آماده است.هم اکنون به روز رسانی کنید " رو بردارم؟

افزونه ی جلالی هم بروز رسانی میخواد.اگه وردپرس رو به روز رسانی نکنیم ولی این افزونه رو به روز رسانی کنیم مشکلی پیش میاد؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

بله.

یکی از دوستان سریع اپدیت کردند و کل وردپرسش بهم ریخت مجبور شد دوباره نصب کنه .

امیدوارم اشکالات قبلی وردپرس رفع شده باشه . :blink:

کلا که نسخه جدید چیزی نداره. به نظر من که بدتر شده. انتخب رنگ و رسانه تصویری به دل من یکی نچسبید. فقط دکمه های انتشار و .... قشنگتر شده اند . یکی به من بگه چطوری می تونم نسخه قدیمی را دوباره نصب کنم ؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

من بروز کردم ، مشکلی نبود

ولی خب پیشنهاد میشه از نظر ترجمه و ... صبر کنید

• امتیاز 4
لینک به ارسال

یک سوال دارم از وردپرس فارسی و ترجمه شده استفاده بشه بهتر هست یا نسخه اصلی؟

اصلا فرقی میکنند با هم جز ترجمه؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

وردپرس فارسی فقط فایل زبان رو داره + افزونه جلالی + چند تا ویرایش جزئی در نمایش خطاها .

تغییری در هسته داده نمیشه .

• امتیاز 6
لینک به ارسال

من بروز کردم ، مشکلی نبود

ولی خب پیشنهاد میشه از نظر ترجمه و ... صبر کنید

سلام .

من هم بروز کردم مشکلی نداشت

• امتیاز 3
لینک به ارسال

دوستانی که نسخه ی انگلیسی رو به روز کردند و دچار مشکل شدند از اینجا نسخه ی قبلی رو دانلود کنند و فایلهاش رو به هاست انتقال بدند.

• امتیاز 3
لینک به ارسال

دوستان همین الان نسخه فارسی منتشر شد.من آپ کردم خیلی بهتر شده.تغییراتی که من تا الان مشاهده کردم.

1- تغییر دکمه ها: زیباتر شد

2- ویرایشگر هم تغییراتی کرده است.فکر کنم تو نسخه های قبلی دکمه ادامه مطلب کار می کرد ولی تو ویرایشگر تغییری نمی داد ولی الان کاملا کار می کند و خط داخل ویرایشکر می گذارد که نشان می دهد از کجا ادامه مطلب است.

3- البته توابعی هم اضافه شده و بعضی از توابع از جمله تابع چند سایته بهبود پیدا کرده است.

ویرایش شده توسط alireza1375
  • امتیاز 3
لینک به ارسال

دوستان همین الان نسخه فارسی منتشر شد.من آپ کردم خیلی بهتر شده.تغییراتی که من تا الان مشاهده کردم.

1- تغییر دکمه ها: زیباتر شد

2- ویرایشگر هم تغییراتی کرده است.فکر کنم تو نسخه های قبلی دکمه ادامه مطلب کار می کرد ولی تو ویرایشگر تغییری نمی داد ولی الان کاملا کار می کند و خط داخل ویرایشکر می گذارد که نشان می دهد از کجا ادامه مطلب است.

3- البته توابعی هم اضافه شده و بعضی از توابع از جمله تابع چند سایته بهبود پیدا کرده است.

سه تا مورد گفتین بعد میگین خیلی بهتر شده.

1-مورد اول منم موافقم

2- ایراد بود که درستش کردن. یعنی الان رسیده به حالت نرمال نسخه های قدیمی که ادامه مطلب را نشان می داد. رفع ایراد هست. نه حرکت رو به جلو

3- چند سایته که بهتر نشده. الان من دو تا سایت دارم. در یکی ادیتور متن نمیاد. یعنی با شبکه مثل اینکه مشکل داره.

4- قسمت رسانه ( عکس و تصویر ) بدتر شده

چیزیهایی تغییر کرده که ضروری نبود .

• امتیاز 3
لینک به ارسال

وردپرس 3.6-alpha شد چرا :))

تنها مشکلی که من دیدم ( البته زیاد جدی نیست..)

اینکه بعد از آپگرید، نمیتونه حالت تعمیرات رو غیرفعال کنه خودش . که باید از توی هاست فایل maintenance رو بصورت دستی حذف کرد . همین !

• امتیاز 1
لینک به ارسال

سه تا مورد گفتین بعد میگین خیلی بهتر شده.

1-مورد اول منم موافقم

2- ایراد بود که درستش کردن. یعنی الان رسیده به حالت نرمال نسخه های قدیمی که ادامه مطلب را نشان می داد. رفع ایراد هست. نه حرکت رو به جلو

3- چند سایته که بهتر نشده. الان من دو تا سایت دارم. در یکی ادیتور متن نمیاد. یعنی با شبکه مثل اینکه مشکل داره.

4- قسمت رسانه ( عکس و تصویر ) بدتر شده

چیزیهایی تغییر کرده که ضروری نبود .

مورد 4 را قبول دارم بدتر شده چون کار کرن با آن چون اول کار است سخت تر شده ولی سرعت لود از نظر من رفته بالا.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...