رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام من از یک پوسته ای استفاده میکنم که داخل پوسته گزینه تنظیمات سربرگ داره... (همون گزینه ای که خود وردپرس میسازه...) من نمیخوام با استفاده از تنشیمات سربرگ معرفی کنم چون سربرگش رو باید کووچیک تر کنم..من توی این سایز رو خیلی دوست دارم(200) برای همین توی همین سایز طراحی کردمش... کد اون قسمت که از تنظیمات تصویر میخواد اینه:



<?php if ( ( '' != get_header_image() ) || ( false != get_header_image() ) ) : ?>
<a href="<?php echo home_url( '/' ); ?>" rel="home">
<img id="header-image" src="<?php header_image(); ?>" alt="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" width="<?php echo HEADER_IMAGE_WIDTH; ?>" height="<?php echo HEADER_IMAGE_HEIGHT; ?>" />
</a>
<?php endif; ?>

اما من میخوام اینو جایگزین کنم که کاملا ثابت باشه و ادرس فایلش توی همون فایل هیدر بدم و قسمت تنظیماتش رو حذف کنم...ایا باید جای این کد،کد ساده اچ تی ام الشو بذارم؟ اگه این کارو بکنم اون قسمت تنظیماتش هم رد میشه؟چون میخوام کلا تنظیماتش هم رد بشه..

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای نادیده گرفتن تنظیمات قسمتهای php را حذف کنید


<a href="<?php echo home_url( '/' ); ?>" rel="home">
<img id="header-image" src="address header" alt="<?php bloginfo( 'name' ); ?>" width="1000" height="200" />
</a>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط msh2011
      سلام دوستان.
      آیا میشه با ویژوال کامپوزر هدر طراحی کرد؟
      اگر میشه به چه صورت باید اینکار رو کرد؟
      صفحه ها رو خیلی راحت با Visual Composer طراحی می کنم ولی برای هدر نمیدونم چطور باید به فایل Header.php قالبم ربطش بدم.
      ممنون از شما.
    • توسط msh2011
      سلام دوستان.
      آیا میشه با ویژوال کامپوزر هدر طراحی کرد؟
      اگر میشه به چه صورت باید اینکار رو کرد؟
      صفحه ها رو خیلی راحت با Visual Composer طراحی می کنم ولی برای هدر نمیدونم چطور باید به فایل Header.php قالبم ربطش بدم.
      ممنون از شما.
    • توسط IFTHEN
      اطلاعاتی در مورد ایجاد قسمت تنظیمات پوسته، (از تغییر رنگ و اندازه و...  المان های مختلف و انتخاب فونت و... گرفته تا اضافه و کم کردن قسمت های مختلف مثل تبلیغات و...) می خواستم.
      از کجا باید شروع کرد و اساس کار به چه صورت هست؟
      به چه صورت می شه این پنل رو تعریف و شخصی سازی کرد و گزینه های مختلف به اون اضافه کرد؟
    • توسط GMan
      سلام



      افزونه yoast به هدر سایت، یه تگ canonical اضافه کرده!



      من هم نمی دونم این canonical دقیقا کارش چیه (مطالبی که در موردش خوندم خیلی پراکنده و متناقض بود) ؛ حالا آیا وجود این تگ مشکلی در مورد ایندکس مطالب و سئو ایجاد می کنه یا خیر؟؟


      <link rel="canonical" href="http://musicbama.ir" />


      ممنون از راهنمایی دوستان



      تشکر

    • توسط Ghasem Paran
      سلام
      وقتی میخوام سایت خبرگیر رو باز کنم ، از زمانی که آدرس رو وارد میکنم و enter میزنم تا زمانی که سایت میخواد لود بشه خیلی طول میکشه ...
      من این توابع رو به سایت اضافه کردم :


      <?php
      //@session_start();
      //@ob_start();
      $expire=time()+3600;
      @header('Expires: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s', $expire) . ' GMT');
      @header('Last-Modified: ' . gmdate('D, d M Y H:i:s') . ' GMT');
      @header("Cache-Control: public, no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0, maxage=".$expire.".");
      @header("Pragma: public");
      @header('Content-Type: text/html; charset=utf-8');
      @header('Server: LiteSpeed');
      @header('X-Powered-By: Khabargir.ir CMS');
      @header("Connection: keep-alive");
      @header("keep-alive: timeout=5, max=100");
      @header("Vary: User-Agent,Accept-Encoding");
      ?>

      الان سرعتم سایتم خیلی بالا رفته ، به محض enter زدن سریع باز میشه (شاید برای من اینجوریه )
      میخواستم بدونم استفاده از این توابع مشکلی نداره ؟
      درست نوشتم یا مشکل داره ؟
×
×
  • اضافه کردن...