ghasem63 0 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 (ویرایش شده) سلام خدمت شما دوستان من قالب نال شده ای دانلود کردم از چه راهی باید تمامی کد های قالب رو چک کنم تا کد مخربی اگه داشه باشه پیدا کنم ؟ تا از هک جلوگیری بشه از دوستان من تجربه استفاده از قالب نال شده رو داشتن که سایت چندین بار هک شده (بعد از استفاده از قالب) پ ن : با جستجو در افزونه ها با این افزونه Theme Authenticity Checker آشنا شدم که 2 سالی هست آپدیت نشده اگه دوستان و استادی راه حلی دارن ممنون میشم راهنمایی کنن ویرایش شده اردیبهشت 95 توسط ghasem63 لینک به ارسال
M.Javad 684 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 احتمال زیاد در فایل functions.php باید کدهای مخرب رو پیدا کنید و پاک کنید 1 لینک به ارسال
Ehsaan 1865 ارسال شده در اردیبهشت 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 95 چه اصراری هست که حتماً از نال شده استفاده کنید؟ انرژی و وقتی که میزارید برای پیداکردن کدهای مخرب، قطعاً اگه برید و قالب اصلی رو بخرید، اونقدر زمان و انرژی نمیبره. بحث درمورد قالب های تجاری هم ممنوع هست. موفق باشید. 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده