رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام و خسته نباشید 

دوستان سایت araztejarat.com بعد از یک سال بالا نمی آید و ارور 


Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

Warning: require() [function.require]: Unable to access /home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

Warning: require(/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '/home3/arazteja/public_html/wp-includes/functions.wp-scripts.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in/home3/arazteja/public_html/wp-includes/script-loader.php on line 31

رو میدهد که قبلا با تغییر پوشه plugin به plugin1 مشکل بر طرف میشد ولی بار دیگر همین مشکل رخ داد و با این راه حل بر طرف نشد 

لطفا راهنماییم کنید باتشکر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط benyamin20
      با سلام.بنده سایتم با کندی شدید سرعت لود مواجه هست در صورتی که از یکی از بهترین میزبانی های وب و هاست ایران استفاده میکنم اما سایتم خیلی طول میکشه تا لود بشه و این شده یک مشکل بزرگ برام جالب اینجاست مشکل رو پیدا کردم اونم اینه مشکل با افزونه سئو سایت هستش از افزونه Seo Pack استفاده میکنم برای پست به دلیل اینکه مدت طولانی هستش استفاده کردم امکان تغییر ندارم وقتی این افزونه رو غیر فعال میکنم سرعت لود سایت عالی میشه خیلی سریع سایت لود میشه.نمیدونم مشکل کجاس لطفا راهنمایی کنید ممنون
      آدرس سایت :http://vikimedia.ir/
    • توسط kingr2r
      با سلام خدمت عزیزان 
      دوستان راهی هست برای سایت زمان لود تعیین کنیم ؟ یعنی از سی پنل دستور بدیم مثلا  کاربر که داخل شد ۵ ثانیه لود کنه و بعد متوقف بشه ، حالا چی لود شده ، چی نشده مهم نباشه ، ممنون میشم راهنمایی کنید
    • توسط arya252
      سلام، چند وقتیه که میبینم گاهی سایت به شکل بدی لود شده و مشکل از خواندن کد یا سورسی از منبعی با دامنه ی : e.dtscout.com  می باشد. افزونه ها غیر فعال کردم ، قالب رو عوض کردم متاسفانه بازهم با مشکل پابرجاست.
      عزیزان اگه راهی برای پیدا کردن قسمتی که داره کد رو لود میکنه یا حذف این مشکل سراغ داره راهنمایی کنند ممنون میشم.
       
    • توسط mohammad1212
      سلام دوستان
      سایت من چند دقیقه پیش که اومدم بازش کنم دیدم کامل باز نمیشه
      این لینک سایت:
      tarfandi.ir
      چیکار کنم؟(کش مرورگر رو پاک کردم بازم همینجور شد از یک مرورگر دیگه استفاده کردم بازم همینطور)
       

    • توسط Bright Moon
      سلام عزیزان
      یکی از قالب هایی که ترجمه کردم، خیلی پر و پیمون هست و از هر فولدر و فایلی که ممکن بود وجود داشته باشه، تو خودش جا داده.
      وقتی آدرس سایتی رو که این قالب روش سوار هست رو اینتر میکنم، زمان زیادی طول میکشه تا اینکه لود سایت شروع بشه.
      جدا از بحث سرور و هاست، برای این حل مشکل چه کاری باید کرد؟ آیا باید فایل ها رو کمتر کنم؟
      تعداد درخواست های فراخوانی HTTP در ابتدا، 140 هست. این مقدار توی چه رنجی مناسبه؟
      ممنون
×
×
  • اضافه کردن...