رفتن به مطلب
Silence

استفاده از اسلایدر

پست های پیشنهاد شده

برای اینکه یک سری از مطالب به عنوان مطلب ویژه در قسمت بالای سایت به صورت اسلاید نمایش داده بشه، می خوام از یک دسته به عنوان ویژه و یا تگ ویژه استفاده کنم....

حالا برای انتخاب اسلایدر یک سوال برام پیش اومده...

آیا برای این کار، با استفاده از jQuery و HTML و CSS یک اسلایدر تعریف کنم و کدهای وردپرس رو در اون قرار بدم بهتر هست یا اینکه از پلاگین های آماده برای این کار استفاده کنم؟..

کدوم پیشنهاد می شه و چرا؟...

 

هر کدوم از این دو مورد آیا مزیت و برتری نسبت به دیگری دارن؟...

 

ویرایش شده توسط Silence

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام و درود خدمت شما

 بستگی به اسلایدری که شما میخواید استفاده کنید وکاربردی که میخواید براتون داشته باشه استفاده کنید ببینید اگر بتونید یک اسلایدر سبک وکاربردی و واکنش گرا ر ا خودتون طراحی کنید خب این دیگه نیازی  نیست از پلاگین های اماده استفاده کنید چرا که استفاده از پلاگین های اماده ممکنه اینجوری که شما میخواید استفاده کنید کاربردی نداشته باشه وسنگین باشه در حال حاضر واگر شما بتونید پلاگین اماده ای پیدا کنید واستفاده کنید ونیازشما را هم رفع کنه این دیگه چه بهتر./

موفق باشید./

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط RZFURY
      سلام دوستان.
      سایت من به آدرس : funroid.ir
      مشکلش حرکت اسلایدر ها توی گوشی هست. با ویندوز مشکلی در حرکت دادنش وجود نداره و با ماوس راحت چپ و راست میره ولی وقتی سایتم رو توی گوشی باز میکنم و میخوام اسلایدر ها رو چپ و راست ببرم متاسفانه درجا میزنه و به درستی حرکت نمیکنه. کسی میدونه چجوری میشه درستش کرد. ممنون.
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", ''', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( ''', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط pese
      سلام
      با افزونه کیوفرم quform در سایتم فرم زدم اطلاعات توسط کارفرمایان و کارجویان در سایتم توسط فرم ثبت می شود.
      حالا من پایگاه داده ام رکوردهاش خیلی زیاد شده برای پیدا کردن کارفرما باید فرمی درست کنم تا از طریق کد ملی و یا نام و یا تلفن بتوانم به مشخصات کامل آن کارفرما سریع دسترسی داشته باشم.
      افزونه کیو فرم آیا فقط اطلاعات را فقط ارسال می کنه به دیتابیس من ؟؟؟؟ آیا نمی شه فرمی را با همان نوشت که بتوانم اطلاعاتی را از پایگاه داده استخراج کنم اگر می شه لطفا راهنمایی کنید .
      عکس و توضیحات کامل باشه
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط zuhair
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اعضا
      دوستان بنده به یه مشکلی برخوردم اونم اینکه یه پلاکینی دارم که میخوام از پایگاه داده (sql) با شرط روی فیلد تاریخ جستجو کنم و نتایج رو تو جدول نشون بدم.
      مشکل من اینجاست که از تاریخ 1901/12/15 به بعد رو میتونم بخونم و اطلاعات رو بگیرم ، ولی قبل اون تاریخ هرچی بخوام بخونم از تو پایگاه داده برام تاریخ 1970/01/01 ست میکنه و نتایج اون رو برمیگردونه . مثلا اگر بخوام تاریخ  1398/10/29 یاحتی تاریخ 1901/12/14  رو شرط بزارم خودکار تاریخ رو 1970/01/01 ست میکنه و نتایج رو براساس (1970/01/01) نشون میده. 
      ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
      با تشکر 
×
×
  • اضافه کردن...