saeed313

نمایش نام شهرازطریق فرم تماس نسخه 7

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا راهی داره که وقتی کاربری از طریق فرم ارتباط با ما مطلبی ارسال میکنه شهرش را برای مدیر بنویسه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با يه فيلد متني خيلي راحت ميشه اين كار رو كرد !

مثلا

توي فرم


<p>شهر شما <br />
[text text-10] </p>

توي قسمت ايميل


شهر : [text-10]

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه منظورم این نیست. اینو میدونم. نمی خوام خودش شهرش را بنویسه ممکنه راست ننویسه

همانطور که ای پی طرف در ایمیل نمایش میده میخوام شهرش هم نمایش بده بدون اینکه خودش بفهمه

ویرایش شده در توسط saeed313
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما باید یک لیست تیو فرم درست کنی. خودش داره. لیست چندگزینه ایی ایجاد کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب شما باید یک لیست تیو فرم درست کنی. خودش داره. لیست چندگزینه ایی ایجاد کنید.

منظورتون لیست کشویی هست؟اگر درست متوجه شده باشم

منظورم اینه که وقتی مطلبی ارسال بشه مثل اینجا که کد می دهیم وآی پی نمایش میده برای شهر هم همین کار میشه کرد یانه؟

بطور کلی شهر را نمی خوام خود کاربر بنویسه یاانتخاب کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی که مطمعن باشید غلط تر جواب میده !!

الان آیپی من بدون چیز پی ان میخوره یزد،شیراز و... ولی من آملی هستم... حالا بگزریم که خیلی ها از چیز استفاده میکننده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آی پی که مطمعن باشید غلط تر جواب میده !!

الان آیپی من بدون چیز پی ان میخوره یزد،شیراز و... ولی من آملی هستم... حالا بگزریم که خیلی ها از چیز استفاده میکننده

پس اینکه میان واز روی ای پی موقعیت من وسیستمم را شناسایی می کنند چجوریه مگر به همین روش نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پس اینکه میان واز روی ای پی موقعیت من وسیستمم را شناسایی می کنند چجوریه مگر به همین روش نیست؟

دوست عزیز احتمال شناسایی از آی پی تقریبا از هر 100 تا ده تاش درسته توی ایران(البته این آمار رو خودم میگم به تجربه) اما آدرس آیپی همه متعلق به همون شرکتی هست که ازش نت دارین..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره