tertis 0 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 سلام دوستان داخل wp-config سایتم ، تابع debug وردپرس رو true می کنم ، بعد که سایت رو رفرش می کنم ، سایت بالا نمیاد!! قبلش کلاً سایت بالا میومد ، تا دوباره false می کنم ، سایت بالا میاد ، افزونه خاصی اینطورش می کنه؟ مشکلی پیش نمیاره؟ .................................................................................................................................................................. در ضمن یه افزونه ریختم داخل سایت به نام sb-email ، از داخل سایت غیر فعالش می کنم ، میگه غیر فعال شد ولی غیر فعال نمیشه!! و از داخل هاستم پاک شده ، اما بازم هست :| با تشکر لینک به ارسال
محسن غیاثی 1853 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 از این ویژگی فقط برای شناسایی ارورها و عامل تولیدش استفاده میشه. موقتا فعال کنین اروها رو لیست و راه حل رو جستجو کنین. بعد هم دوباره بذارین رو false 1 لینک به ارسال
tertis 0 ارسال شده در بهمن 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 دوست گرامی ، خودم می دونم گار دیباگ چی هست و سایتم هم به خوبی بالا میاد ، مشکل اینجاست که وقتی میرم از داخل wp-config تابع دیباگ true کنم ، بعد از true شدن سایت بالا نمیاد!! و و قتی دوباره flase می کنم سایت بالا میاد ، به چه مشکلاتی ما برمی خوریم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری