RaymondDragon

مشکل چپ چین کردن سایدبار در بوت استرپ

2 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان ...

توی بوت استرپ در حالی که راست چین هست ولی بخوام سایدبار در سمت چپ قرار بگیره چپ چین نمیشه..چکار کنم درست کنم؟

ممنون میشم جواب بدید..

کد زیر:

<div class="col-lg-4 col-md-4 col-sm-3 col-xs-12">
                    <aside>
                      مشکل چپ چین کردن سایدبار قالب
                    </aside>
                </div>

و عکس زیر:

 

Ultron 2016-01-29 09-11-28.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درست شد دوستان ..

باید بهش pull-left یا pull-right بدم...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Selno
      سلام یه سوال داشتم من قالبم بوت استرپی هست و الان به یه مشکلی خوردم برای مثال من navigation  پوسته م رو با بوت استرپ ساختم و توی اون برای li از کلاس nav-item و برای a ها از کلاس nav-link استفاده شده اما وفتی از تابع برای مثال wp_nav_menus استفاده میکنم توی اون فقط میشه کلاس ul هارو تغییر داد و کلاس های li و a رو نمیشه کاریش کرد از طرفی هم نمیشه که برم تو css بوت استرپم و اونا رو مچ کنم آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی حتما با بوت استرپ آشنا هستید و البته تعداد زیادی از این دست فریم ورک ها وجود داره. بنظرتون راه اندازی استارت اپی با مضمون فریم ورک ایرانی میتونه جواب بده یا نه کار جالبی نیست و جواب نمیده؟ در ضمن اگه کسی فریم ورک های ایرانی مشابه با بوت استرپ رو می شناسه لطفا معرفی کنه و اینکه بوت استرپ رایگانه پس این شرکت از کجا و چطور درآمد کسب میکنه؟!
      با تشکر و سپاس
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من با بوت استرپ به مشکل خوردم و در حالت های مختلف موبایل درست نمایش نیمده. من قالبم رو اکثرا با position های absolute و relative ساختم و واقعا برای نمایش رسپانسیو به مشکا خوردم.
      ممنون
    • توسط j1989m
      سلام
      واقعا چرا باید از بوت استرپ استفاده کرد؟ این فریمورک چه چیز ویژه ای برای طراحی وب داره؟ چندوقته دارم راجع بهش میخونم. میدونم این امکانات رو داره: ریسپانسیو، نوبار، مودال و... راستش اینها چیزایی نیست که منو به استفاده ازش ترغیب کنه.
      وقتی با css و jquery میتونم به راحتی ریسپانسیو کنم، وقتی برای منو، اسلایدر، تب اسلایدر و... میتونم از انواع مختلف پلاگین ها و کدهای آماده استفاده کنم و به دلخواه ادیتشون کنم، چرا باید از بوت استرپ استفاده کنم؟
       
      بوت استرپ حجم خیلی کمی نداره و اغلب در یک پروژه از همه امکانات بوت استرپ استفاده نمیشه، بنابراین بخش زیادی از بوت استرپ بلااستفاده میمونه
      ضمن اینکه باید مدتی رو صرف یادگیری و تمرین و کار با بوت استرپ و کلاسهاش کرد
      بوت استرپ کدهای html رو شلوغ و پیچیده میکنه
      ادیت و کاستومایز کردن بوت استرپ هم گاهی با مشکلاتی همراهه
       
      با اینحال خیلی معروف و متداول هست و به یکی از مهارت های اصلی طراحان وب تبدیل شده
    • توسط unid_user
      سلام دوستان
      من برای نمایش منوی آبشاری در حالت رسپانسیو در گوگل کروم مشکل دارم و فقط یک زیر مجموعه را نشون میده در حالی که در موزیلا هیچ مشکلی ندارم.
      تصویر اول مربوط میشه به حالت رسپانسیو در گوگل کروم و تصویر دوم فایرفاکس
      سپاس