mihanpsd

شرطی کردن شورت کد

13 پست در این موضوع قرار دارد

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
echo do_shortcode( $t );
?>

کسی میتونه این کد شرطی بکنه .

ینی اگه توی هر پستی که به مقدار ندادم بهش هیچی نشون نده .

(شورت کد vip-members مربوط به افزونه عضویت ویژه)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در ۱۳۹۴/۱۱/۴ at 10:42، mihanpsd گفته است :

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
echo do_shortcode( $t );
?>

کسی میتونه این کد شرطی بکنه .

ینی اگه توی هر پستی که به مقدار ندادم بهش هیچی نشون نده .

(شورت کد vip-members مربوط به افزونه عضویت ویژه)

خدمت شما ، اینو امتحان کنید

<?php
$t .= '[vip-members]';
if($t .= '[vip-members]' && $t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>' && $t .= '[/vip-members]')
{
echo do_shortcode( $t );
}
else { ''; }
?>



			
		
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 2 ساعت قبل، saman123 گفته است :

<?php
$t .= '[vip-members]';
if($t .= '[vip-members]' && $t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>' && $t .= '[/vip-members]')
{
echo do_shortcode( $t );
}
else { ''; }
?>

ممنون ، کار نکرد . عدد 11 نشون میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید:

<?php
$t .= '[vip-members]';
if($t !=''){
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
echo do_shortcode( $t );
}
?>

 

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 23 ساعت قبل، Morteza گفته است :

تست کنید:


<?php
$t .= '[vip-members]';
if($t !=''){
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
echo do_shortcode( $t );
}
?>

کار نکردش

 

 

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ، 

خب شما شرطی که برای فعال شدن کدکوتاه 1 باشد را هم باید ذکر می کردید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در در ۱۳۹۴/۱۱/۴ at 10:42، mihanpsd گفته است :

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
echo do_shortcode( $t );
?>

کسی میتونه این کد شرطی بکنه .

ینی اگه توی هر پستی که به مقدار ندادم بهش هیچی نشون نده .

(شورت کد vip-members مربوط به افزونه عضویت ویژه)

باسلام 

کدهای زیر رو امتحان کنید 

لطفا جایگزین کد خوتون کنید 

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
if(get_field('dlvip')) :
echo do_shortcode( $t );
else:'';
endif;
?>



 

کد دوم : 

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
$na = get_field('dlvip');
if ( !empty ( $na ) ) 
echo do_shortcode( $t );
endif;
?>



 

آخرین کد

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
if (get_field('dlvip') !=''):
echo do_shortcode( $t );
else:'';
endif;
?>


 

ویرایش شده در توسط nazanin123
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 11 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام 

کدهای زیر رو امتحان کنید 

لطفا جایگزین کد خوتون کنید 

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	if(get_field('dlvip')) :

	echo do_shortcode( $t );

	else:'';

	endif;

	?>


 


 

کد دوم : 

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	$na = get_field('dlvip');

	if ( !empty ( $na ) ) 

	echo do_shortcode( $t );

	endif;

	?>


 


 

آخرین کد

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	if (get_field('dlvip') !=''):

	echo do_shortcode( $t );

	else:'';

	endif;

	?>


 

 

یک دنیا ممنون همین اولی بخوبی کار کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ، 

if(get_field('dlvip')) :

این شرط لازم بود که شما فراموش کرده بودید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 22 ساعت قبل، nazanin123 گفته است :

باسلام 

کدهای زیر رو امتحان کنید 

لطفا جایگزین کد خوتون کنید 

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	if(get_field('dlvip')) :

	echo do_shortcode( $t );

	else:'';

	endif;

	?>


 


 

کد دوم : 

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	$na = get_field('dlvip');

	if ( !empty ( $na ) ) 

	echo do_shortcode( $t );

	endif;

	?>


 


 

آخرین کد

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	if (get_field('dlvip') !=''):

	echo do_shortcode( $t );

	else:'';

	endif;

	?>


 

 

یه سوالی . من از کد اول استفاده کردم . همچی خوبه برای پست های قدیمی .

اما وقتی پست جدید میزارم عمل نمیکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در 7 ساعت قبل، mihanpsd گفته است :

یه سوالی . من از کد اول استفاده کردم . همچی خوبه برای پست های قدیمی .

اما وقتی پست جدید میزارم عمل نمیکنه

باسلام

بقیه کدها رو امتحان کردید ؟؟؟ فکر کنم کد دوم درست تر باشه ... 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو هم تست کنید ، ی بار به صورت زیر ، اگر جواب نداد ی خط به آخر رو کامل حذف کنید یعنی (;endif) رو حذف کنید

<?php
$t .= '[vip-members]';
$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';
$t .= '[/vip-members]';
if ( !empty ( get_field('dlvip') )) :
echo do_shortcode( $t );
endif;
?>



			
		
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 1/30/2016 at 11:48، nazanin123 گفته است :

این کد رو هم تست کنید ، ی بار به صورت زیر ، اگر جواب نداد ی خط به آخر رو کامل حذف کنید یعنی (;endif) رو حذف کنید

 


<?php

	$t .= '[vip-members]';

	$t .= '<a target="_blank" href="'.get_field('dlvip').'"><center><img src="http://mihanpsd.com/wordpress/wp-content/uploads/2014/11/download_mihanpsd.com_.png"></center></a>';

	$t .= '[/vip-members]';

	if ( !empty ( get_field('dlvip') )) :

	echo do_shortcode( $t );

	endif;

	?>


 

مرسی همون کد اول خوب بود .

فقط چون 3 تا ضمینه دلخواه بود . 3 بار کد تکرار شد . بخاطر همین اسم یکیش T یکی دیگه Y یکیدیگه هم u گذاشتم درست شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ehamidr
      سلام به دوستان
      ووکامرس شورت کدی داره که با اون شورت کد، محصول با تخفیف به سبد خرید اضافه می‌شه
      مثلا خودم یه بار دیدم که یه پاپ آپ ظاهر شد که با 20 درصد تخفیف محصولی رو بخرم و به محض افزودن به سبد خرید خود به خود یه کد تخفیف اعمال شد
      سپاس از کمکتون
       
    • توسط nasimdp.ir
      با سلام؛
      بنده سعی دارم در وب سایتی که طراحی کردم از کدهای کوتاه (shortcode) استفاده کنم.
      تمام کدهای لازم رو داخل function.php قرار میدم.
      حتی برخی از کدهای کوتاه از قبل توسط قالب طراحی و به صورت پیش فرض جزء امکانات قالب و پلاگین های وابسته هست.
      ولی متاسفانه ولی شورت کدها رو به کار میبریم هیچ چیز نشون نمیده.
      یعنی در واقع اگر شورت کد در فایل فانکشن تعریف نشده باشه عین همون عبارت شورت کد رو باید انعکاس بده ولی همینم نمیده
      یعنی کلا سفید سفید
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط S a j a D
      سلام.
      دوستان میخوام برای کاربرانی که عضو سایت هستن کدهای تبلیغاتی که در سایت قرار داره نمایش داده نشه و فقط برای کسانی که مهمان هستن نمایش داده بشه
      برای همین افزونه Hide This رو نصب کردم.
      اما برای استفاده از شورت کد در قالب با مشکل مواجه هستم.
      وقتی کد زیر رو بدون اسکریپت قرار میدم کاملا کار میکنه :
      <?php echo do_shortcode('[hide for="logged"]OKAY[/hide]'); ?> اما وقتی کد زیر که شامل اسکریپت تبلیغات هست رو جایگزین متن OKAY میکنم سایت با خطای HTTP 500 همراه میشه و هیچی دیگه باز نمیشه.
      <?php echo do_shortcode('[hide for="logged"]<script type="text/javascript">var smartPageDomains = ['000.co','111.com']; var smartPageUserId = 0000;</script> <script type="text/javascript" src="//opizo.com/script/runSmartPage"></script>'); ?>[/hide]'); ?> اگه امکان داره لطفا راهنمایی کنید ممنونم.
    • توسط mrasoul
      سلام ...
      دسته بندی بنده شامل : 
      شاخه اصلی 
      1- زیر شاخه 1
      2 - زیر شاخه 2
      3 - زیر شاخه 3
       
      من این دسته بندی و دارم و حالا میخوام برای اون شورت کد ایجاد کنم آیا امکانش هست؟
      و میشه این شورت کد رو در زمینه دلخواه استفاده کرد؟
    • توسط unid_user
      سلام
      میخواستم بپرسم افزونه یا روشی برای نمایش دیدگاه ها و نام کاربری که دیدگاه و نوشته مطابق تصویر زیر وجو داره؟ یا مشابش؟
      ممنون