mostafa3637

ایجاد دسته بندی مثل سایت های موزیک

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

شما یک منوی dropdown میخوان با 4 آیتم که خاصیت باز شدن یا پایین افتادنی داره ؟

در مورد ساختن آرشیو اسامی خوب دستی میتونی اینکارو کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهتره ار پست تایپ استفاده کنید !

مدیریت مطالب راحت تره

ویرایش شده در توسط دانیال
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

خیلی ممنون از راهنمایی تون مشکل من اینه که به جای دسته ها از یرچسب ها برای اسامی خواننده ها استفاده کردم.دسته ها کلا 4 تاست.حالا ممکته اینکارو بتونم روی برچسب ها پیاده کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به جای get_categories از get_terms استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com