mostafa3637

ایجاد دسته بندی مثل سایت های موزیک

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید

من دارم یه قالب موزیک طراحی میکنم که چهار تا دسته اصلی به اسم های Music , Video , Album , Artist داره میخام اسم هر خواننده زیر مجموعه همه اینا بشه تا بتونم بعدا تو هر دسته بندی بصورت جداگانه نمایششون بدم.مثلا وقتی از منو آلبوم یا موزیک یا ویدیو یا آرتیست و انتخاب کردم شادمهر تو همشون باشه.

و سوال بعدی اینکه چجوری میتونم یه آرشیو از اسامی خواننده ها ایجاد کنم به عنوان مثال تو دسته ای با نام A تموم خواننده هایی که اسمشون با A شروع میشه نمایش داده بشه.مثل بیشتر سایتای موزیک.

خواهش میکنم کمک کنید چند روزه درگیرم

با تشکر

شما یک منوی dropdown میخوان با 4 آیتم که خاصیت باز شدن یا پایین افتادنی داره ؟

در مورد ساختن آرشیو اسامی خوب دستی میتونی اینکارو کنی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

بهتره ار پست تایپ استفاده کنید !

مدیریت مطالب راحت تره

ویرایش شده در توسط دانیال
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختار کلی میتونه همچین چیزی باشه ، این کد تا یه جاهایی از کار رو انجام داده که باید تکمیل بشه و متاسفانه من خودم وقت نمیکنم ، امیدوارم به کارتون بیاد ، اگه تکمیلش کردید بذارید تا بقیه هم استفاده کنند.


<?php
function get_category_by_letter($letter ){
$args=array(
'orderby' => 'name',
'order' => 'ASC',
'parent' => 1, // dasteye madar ra inja vared konid
'hide_empty' => 0);
$categories=get_categories($args);
foreach($categories as $category) {
$catname = $category->name;
$first_letter = mb_substr(strip_tags($catname), 0 , 1);
if( $first_letter != $letter ) continue;
else{
$cats[] = $category;
}
}

return $cats;
}
$alphabetes = array('آ','ا','ب','پ','ت','ث','ج','چ','ح','خ','د','ذ','ر','ز','ژ','س','ش','ص','ض','ط','ظ','ع','غ','ف','ق','ک','گ','ل','م','ن','و','ه','ی','0','1','2','3','4','5','6','7','8','9','A','B','C','D','E','F','G','H','I','J','K','L','M','N','O','P','Q','R','S','T','U','V','W','X','Y','Z');
foreach( $alphabetes as $letter ) {
var_dump( get_category_by_letter( $letter ) );
}

اگه کمک نیاز داشتید من در خدمتم

خیلی ممنون از راهنمایی تون مشکل من اینه که به جای دسته ها از یرچسب ها برای اسامی خواننده ها استفاده کردم.دسته ها کلا 4 تاست.حالا ممکته اینکارو بتونم روی برچسب ها پیاده کنم؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله به جای get_categories از get_terms استفاده کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده