Monica 322 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) با سلاممن میخوام با استفاده از توابع وردپرس کد خبر رو بالای نوشته هام ایجاد کنم که بصورت زیر میشه<?php the_ID();?><?php the_date(‘d’);?><?php the_date(‘m’);?><?php the_date('y');?>خب این کد ی سری عدد برای من میاره که سال و ماه و روز و آدی نوشته هستند ، حالا من میخوام این دو کلمه هم بیاد ( کد خبر : ) این کد به چه شکل میشه ؟؟؟ ویرایش شده آبان 94 توسط nazanin123 نقل قول لینک به ارسال
Amir-s 110 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 (ویرایش شده) سلامکد خبر:<?php the_ID();?><?php the_date(‘d’);?><?php the_date(‘m’);?><?php the_date('y');?> ویرایش شده آبان 94 توسط Amir Sepahvand 1 نقل قول لینک به ارسال
gitisystem 0 ارسال شده در 16 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 16 خرداد سلام علیکم این تابع را کجا باید قرار داد نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 23 خرداد گزارش بازنشر ارسال شده در 23 خرداد سلام داخل حلقه باید قرار بگیره، به این شکل استفاده کنید هم بهتره کد خبر:<?php echo get_the_ID() . get_the_date('Ymd');?> نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .