amir.h 0 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 سلام خدمت دوستان اومدم وارد مديريت ورد پرسم بشن با اين خطا که عکسش رو ضميمه کردم خورد م چکار کنم وارد قسمت مديريت سايتم نمي تونم بشم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 با یک بروسر دیگه وارد بشید 1 لینک به ارسال
amir.h 0 ارسال شده در آبان 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 مهندس متوجه نشدم بروسر دیگه چی هستش چکار کنم این مشکل حل میشه؟ با مرور گرهای دیگه هم امتحان کردم نشد همین پیام رو میده لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 بروسر همون مرورگره نرم افزار http://www.piriform.com/ccleanerرا نصب و اجرا کنید لینک به ارسال
hosein71 75 ارسال شده در آبان 94 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 94 سلام. با توجه به اینکه داخل عکس یه کد ?> افتاده و پس زمینه هم تغییر کرده بنظر میرسه صفحه ورود رو تغییر دادید. اگر با مرورگرهای دیگه هم همین مشکل رو داشتید اول تغییرات ایجاد شده تو بخش مدیریت رو چک کنید (ممکنه با کد یا افزونه صورت گرفته باشه.)ضمن اینکه اگر هرکدوم از فایل های php رو برای ایجاد تغییرات بازکردید، مطمئن بشید که با utf-8 ذخیره شده باشن. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری