lvlr.ava

مشکل اجرا نشدن تگ بادی برای قالب اختصاصی برگه

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم .

بنده یک قالب برای وردپرس طراحی کردم که روی لوکال هاست بخوبی کار میکنه ، اما روی هاست برگه ای که برای صفحه ی نخست انتخاب شده تگ بادی اجرا نمیشه روی چندتا هاستم چک کردم مشکل از قالبه کد قالبو براتون میزارم ممنون میشم راهنمایی کنید .

آدرس سایت http://aliahmadianmusic.com


<?php
/*
Template Name: main
*/
?>

<?php get_header('main'); ?>
<body>
<main class="bg-main">


<div class="up arrow invisible"></div>
<div class="label label-up label-first">HOme</div>
<div class="label label-up label-second-1">BIo</div>
<div class="down arrow"></div>
<div class="label label-down label-second-2">BIo</div>
<div class="label label-down label-third">COntact</div>
<ul class="nav">
<li><a href="#one" id="menu-1" class="inactive">HOme</a>
<div></div>
</li>
<li><a href="#two" id="menu-2" class="inactive">BIo</a>
<div></div>
</li>
<li><a href="#three" id="menu-3" class="inactive">COntact</a>
<div></div>
</li>
</ul>
<section class="base" id="one">
<article class="content">
<nav class="menu">
<input type="checkbox" href="#" class="menu-open" name="menu-open" id="menu-open"/>
<label class="menu-open-button" for="menu-open">
<span class="hamburger hamburger-1"></span>
<span class="hamburger hamburger-2"></span>
<span class="hamburger hamburger-3"></span>
</label>

<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/music" class="menu-item"> MUsic</a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/video" class="menu-item"> VIdeo </a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/consert" class="menu-item"> COnsert</a>
<a href="http://aliahmadianmusic.com/category/new-track" class="menu-item"> NEw</a>

</nav>

<!-- filters -->
<svg xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1">
<defs>
<filter id="shadowed-goo">

<feGaussianBlur in="SourceGraphic" result="blur" stdDeviation="10" />
<feColorMatrix in="blur" mode="matrix" values="1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 18 -7" result="goo" />
<feGaussianBlur in="goo" stdDeviation="3" result="shadow" />
<feColorMatrix in="shadow" mode="matrix" values="0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 -0.2" result="shadow" />
<feOffset in="shadow" dx="1" dy="1" result="shadow" />
<feComposite in2="shadow" in="goo" result="goo" />
<feComposite in2="goo" in="SourceGraphic" result="mix" />
</filter>
<filter id="goo">
<feGaussianBlur in="SourceGraphic" result="blur" stdDeviation="10" />
<feColorMatrix in="blur" mode="matrix" values="1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 1 0 0 0 0 0 18 -7" result="goo" />
<feComposite in2="goo" in="SourceGraphic" result="mix" />
</filter>
</defs>
</svg>

</article>
</section>
<?php
$my_query = new WP_Query('showposts=1&cat=5');
while ($my_query->have_posts()):
$my_query->the_post();
$do_not_duplicate = $post->ID;?>
<section class="base" id="two">
<article class="content">
<p class="law">
<?php the_content(); ?>
</p>
</article>
</section>
<?php endwhile; ?>

<section class="base" id="three">
<article class="content">
<p style=" text-align: center ;" >
INFO @ ALIAHMADIANMUSIC . Com
</p>
</article>
</section>




</main>
<footer>

<p>
Desing by <a href="http://mehraraweb.ir"> MEhrAra WEb </a>
</p>
</footer>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/js/scroll.js"></script>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز به قول خودتون قالب سالمه . نمونه آنلاین بدین بررسی بشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما پارامتر main رو از کجا به تابع get_header اضافه کردید؟

یعنی فایلی با نام header-main.php دارید؟

اگر ندارید از تابعتون حذفش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما پارامتر main رو از کجا به تابع get_header اضافه کردید؟

یعنی فایلی با نام header-main.php دارید؟

اگر ندارید از تابعتون حذفش کنید

بله دارم جناب فخار

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ینکی که گذاشتید که سالمه لینک صفحه مشکلدار رو بگذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این ینکی که گذاشتید که سالمه لینک صفحه مشکلدار رو بگذارید

جناب فخار همین صفحه اول سایت مشکل داره المان های داخل تگ بادی نمایش داده نمیشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جناب فخار همین صفحه اول سایت مشکل داره المان های داخل تگ بادی نمایش داده نمیشه

حل شد .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com
       
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام