Nemesis

اتصال اسکریپت جداگانه PHP به وردپرس

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام دوستان بنده به مشکلی برخوردم که در این انجمن و در انجمن های دیگر جستجو کردم ولی دچار سردرگمی شدم سخن کوتاه میکنم میرم سر اصل مطلب

بنده از قالب multinews استفاده میکنم درکنارش از اسکریت دریافت آمار ارز خوب بنده ابتدا اومدم برای اسکریپت یک قالب طریف کردم با این کد


<?php
/*
Template Name: arz Page
*/
?>
<?php get_header();
?>

<?php
include 'arz/bmiClass/classBMI.php';
$bmi = new BMI();
$bmi->getPage('http://www.cbi.ir/ExRatesRss.aspx');
$bmi->insertToDataBase();
$bmi->showDataBaseTable(1);
?>

<?php get_footer(); ?>

خوب این حله در کد هم مشخصه یک فایل اینکلود شده

اینم تصویرش

mn.JPG

خوب این برگه و کامل داره کار میکنه و نمایش میده ولی مشکل من همون قسمتی هست که مارک کردم پس از کلیک یک متغییری رو Get میکنه با این آدرس

http://127.0.0.1/gileco/cr-chart/?id=VEB خوب در این برگه من اومدم قالب همن فایل رو گذاشتم وقتی inspect element رو میبینم قالبی که هم فایل php داشته و html فراخوانی شده ولی چیزی نشون نمیده

امیدوارم منظورمو رسونده باشدم

کجا کارم مشکل داره به نظر شما؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون رو درست متوجه نشدذم ولی برای اینکلود فایل باید به اینصورت کد را تغییر دهید


include (TEMPLATEPATH . '/arz/bmiClass/classBMI.php');

با این فرض که پوشه arz در روت قالب باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنونم از پاسخ شما بزرگوار

اجازه بدید به این صورت عرض کنم خدمت شما

اسکریپت PHP بنده درون پوشه ی قالب هست

و دستور include بدون مشکل کار میکنه

مشکل بنده ایجاست که پس از کلیک روی نمودار ( در تصویر بالا مشخص شده ) باید وارد صفحه ای جدید بشه و مقدار رو get کنه

یعنی از آدرس ثابت بنده که به این صورت است

http://127.0.0.1/gileco/currency/

به آدرس صفحه جدید

http://127.0.0.1/gil..._get.php?id=AFN

تغییر میکنه تا متغیر رو بگیره ولی به صفحه 404 می خوره

این مشکل رو چطور میتونم حل کنم

با تشکر از وقت گرانبهاتون

ویرایش شده در توسط Nemesis
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اکشن فرمتون رو تغییر بدید به


<?php bloginfo('template_directory');?>/arz/bmiClass/chart_get.php?id=AFN

با این فرض که فایل chart_get.php در کنار فایل classBMI.php در قالبتون باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بنده این دستور رو


echo '<td><a href="chart_get.php?id='.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

به این تغییر میدم ولی به مشکل پارسخ ارور می خورم


echo '<td>'.<?php bloginfo('template_directory');?>/arz/chart_get.php?id=.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

من کاما هارو کنترل کردم ولی نمیتونم باز بفهمم چرا به اخطار

Parse error: syntax error, unexpected '<' in C:\xampp\htdocs\Gileco\wp-content\themes\multinews\arz\bmiClass\classBMI.php on line 160

برخوردم

باز هم متشکر از پاسخگویی استاد عزیز

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


echo '<td><a href="'.get_bloginfo('template_directory').'/arz/chart_get.php?id='.$ans1['category'].'" title="برای دیدن نمودار نوسانات نرخ ارز کلیک کنید"><img class="popchart" cat-id="'.$ans1['category'].'" src="http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/images/chart.png"></a></td>';/*for popup chart*/

ویرایش شده در توسط imanfakhar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن بهتره بجای


http://127.0.0.1/Gileco/wp-content/themes/multinews/

هم از


'.get_bloginfo('template_directory').'

استفاده کنید که بعد از انتقال به هاست دوباره لازم نباشه کدها را ویرایش کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سپاس فراوان از استاد عزیز مشکل بنده کلا برطرف شد

بابت اسپم دادن بنده رو عفو بفرمایید

ویرایش شده در توسط Nemesis
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com
       
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام