9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

افزونه lazy load تداخل جی‌کوئری داره و باعث می‌شه عکسا بارگزاری نشن. چی کار کنم؟

ممنون برای کمک

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از دوتا جی کوئری استفاده کنید یا تکه کدش جا به جا کنید اصولا درست میشه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

lazy load غیر فعال کنید افزونه

Cache Images WP Super Cache BJ Lazy Load نصب کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

lazy load غیر فعال کنید افزونه

Cache Images WP Super Cache BJ Lazy Load نصب کنید

سلام

BJ Lazy load رو پیش‌تر داشتم ولی با فعال کردنش کلا تصاویر می‌پره! من از یک کتابخانه جی‌کوئری برای داشتن سایدبارهای شناور بهره می‌گیرم که برای عدم تداخلش با بقیه جی‌کوئری‌ها به ویژه جی‌کوئری افزونه‌ها، از کد زیر استفاده می‌کنم:


<script>var $ = jQuery.noConflict();</script>
یا
<script>var $ = jQuery</script>
هر دو جواب می‌ده

هنگامی که این کدها رو غیرفعال می‌کنم لیزی لود عمل می‌کنه ولی سایدبارهای شناور و شمار دیگه‌ای از توانایی جی‌کوئری افزونه‌ها غیرفعال میشن.

پیشاپیش برای کمک ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دو خط را در افزونه بیابید


wp_enqueue_script( 'wpcom-lazy-load-images', self::get_url( 'js/lazy-load.js' ), array( 'jquery', 'jquery-sonar' ), self::version, true );
wp_enqueue_script( 'jquery-sonar', self::get_url( 'js/jquery.sonar.min.js' ), array( 'jquery' ), self::version, true );

و تغییر بدید به


wp_enqueue_script( 'wpcom-lazy-load-images', self::get_url( 'js/lazy-load.js' ), array( 'jquery'), self::version, true );

و تست کنید

نتیجه را بفرمائید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سپاس از شما

متاسفانه کار نکرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدها را به حالت اولیه برگردونید و لینک صفحه مشکل دار را بگذارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برگرداندم

پیوند برای بررسی:

http://waternews.ir

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما از افزونه کش و minify استفاده می کنید در حالت minify نمی شه اسکریپتها را چک کرد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ramy1908
      درود، وقت دوستان بخیر
      یه سوال خیلی خیلی تخصصی داشتم، من برای سایتم اسلایدر jQuery استفاده می کنم.
      چطور میتونم بخشی ایجاد کنم ادمین فقط بعضی از مطالب رو وارد اسلایدر کنه، نمیخوام که یه دسته جداگانه واسه اسلایدر ایجاد کنم.
      راهی وجود داره برای این کار؟
    • توسط Neon_63
      سلام همگی. من در سایتم وقتی محصولی رو وارد سبد خرید میکنم و میرم به صفحه پرداخت، بهم ارور زیر رو میده:
      کتابخانه جی کوئری قبل از شهر های ایران لود نشده است!
      و بعد هم که یه استان رو انتخاب میکنم، در قسمت شهر ها میزنه "یافت نشد!"
      قالبش رو هم خودم نوشتم، اسم سایت هم رصد بوک هست. از آخرین نسخه وردپرس و ووکامرس هم استفاده میکنم
    • توسط kamalwp
      سلام 
      دوستان خیلیا میگن که باید برای طراحی قالب وردپرس از نسخه 1.12.4 استفاده کنیم ، این درسته؟ البته من نگاه کردم هرچی سایت وردپرسیه از نسخه 1.12.4 استفاده کردن
      دلیل اینکار چی هست واینکه نمیشه از تسخه بالاتر استفاده کرد
    • توسط jistili1
      سلام دوستان.
      ببینید من یک فرم دارم که فقط دو input داره.یک اینپوت متن و یک اینپوت سابمیت.توی اینپوت متن ، کاربر کد imdb یک فیلم رو میده.بعد فرم من با ajax ارسال میشه.فرض بگیریم مقادیر برای صفحه check.php ارسال بشه.حالا من توی صفحه check.php همچین کدی رو دارم:
      <?php if(isset($_POST["btn"])) { echo file_get_contents("http://mydiba.club/".$_POST["link"]."/"); ?> <script src="jquery-3.4.1.js"></script> <script> $(document).ready(function(){ $(".-dl .Block_dl").each(function(){ var href=$(this).find(".dublboxa:first-of-type").attr("href"); $.ajax({ url:"check2.php", method:"POST", data:"link="+href }); }); }); </script> <?php } ?> اگه به کد دقت کنید ، وقتی کاربر کد imdb یک فیلم رو وارد کرد ، در صفحه check کل محتویات اون فیلم که در یکی از سایت های دانلود فیلم هست echo میشه.بعد در این قسمت یک ajax دیگه هم داریم که خودش توی یک صفحه check هست.کار این قطعه کد ajax که در جی کوئری نوشته شده اینه که تمامی لینک های دانلود اون فیلم رو از سایت دانلود فیلم بگیره و ببره به یک صفحه check دیگر که در اینجا اسمش check2.php هست.خودتون میتونید کد رو ببینید.حالا اینکه توی صفحه check2.php چی هست دیگه مهم نیست.خلاصشو بگم : من اینکارو کردم ولی همونطور که فکرشو میکردم انجام نشد.شما چه راه حلی برای این کار دارید؟در واقع الان با دو تا ajax تو در تو روبرو هستیم.
      یک قسمت از کد من اشکال داره یا در کل غیر استاندارد نوشتم؟اگه میشه یه راه حل بگید که اینکار رو بتونم انجام بدم.دقت کنید که اون قسمت از کد جی کوئری که از متد each استفاده کردم ، برای اینه که به ازای هر لینکی که در صفحه اون فیلم در سایت دانلود وجود دارد ، یک بار این ajax که خودش توی صفحه check یک ajax دیگست رو انجام بده.
      خیلییی خیلییی ممنون میشم اگه کمکم کنید.
      ضمنا از curl هم نمیخوام استفاده کنم
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان