RaymondDragon

مشکل بوت استرپ در طراحی قالب

29 پست در این موضوع قرار دارد

درود دوستان من...

من دارم بوت اسپرت یاد می گیرم و در کنار قالب طراحی می کنم ولی مشکلی که داره یکی از منوهای آماده امتحان کردم ولی کار نمی کنه و صفحه مرورگر کوچیک می کنم منوها بسته نمیشه و باز و بسته نمیشه...

چکار باید کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همچون فایل راست چین بوت استرپ قرار دادم صفحه رو راست چین نمی کنه... :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل راست چین این کد و در هدر قرار بدید


<link type="text/css" rel="stylesheet" href="css/bootstrap-rtl.min.css">

این آموزش هم برای ساخت منو ببینید

http://mrprogrammer.net/bootstrap-7-rtl-navbar/

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای فراخوانی فایل راست چین این کد و در هدر قرار بدید


<link type="text/css" rel="stylesheet" href="css/bootstrap-rtl.min.css">

این آموزش هم برای ساخت منو ببینید

http://mrprogrammer....p-7-rtl-navbar/

این آموزش رو دیدم به خوبی فراخوانی کردم ...ولی اصلا راست چین نمیشه و کار هم نمی کنه...

الان نسخه قدیم بوت اسپرت دانلود کردم که راست چین شده است ببینم راست میشه یا نه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

احتمالا شما منظور از راست چین بودن رو بد برداشت کردید!!!انتظار دارید چه اتفاقی بیفته؟!!فقط ترتیب کد نویسی ازچپ به راست تغییر میکنه همین و البته راست چین شدن متن ها

ویرایش شده در توسط M.Javad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا شما منظور از راست چین بودن رو بد برداشت کردید!!!انتظار دارید چه اتفاقی بیفته؟!!فقط ترتیب کد نویسی ازچپ به راست تغییر میکنه همین و البته راست چین شدن متن ها

اصلا کلا راست چین نمی کنه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کجا میدونید؟!!کد بزارید ببینم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اصلا کلا راست چین نمی کنه...

همین الان آخرین ورژن بوت استرپ را تست کردم ، بدون هیچ مشکلی راستچین شد !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همین الان آخرین ورژن بوت استرپ را تست کردم ، بدون هیچ مشکلی راستچین شد !

من آخرین ورژن استفاده کردم و درست راست چین شد ولی مشکلی داره منویی که استفاده کردم کار نمی کنه....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من آخرین ورژن استفاده کردم و درست راست چین شد ولی مشکلی داره منویی که استفاده کردم کار نمی کنه....

کتابخونه jquery متصله ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کتابخونه jquery متصله ؟

بله وصله....

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش دقیقا چیه ؟ دراپ داون کار نمیکنه یا ...

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش دقیقا چیه ؟ دراپ داون کار نمیکنه یا ...

خود دراپ داون و دکمه ناو هدر کار نمی کنه..کلا بسته میشه ولی منوی باز نمیشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ربطی به فایل راستچین نداره !

سورسی که نوشتین مشکلی داره ...

دقت کنید اول کتابهانه jquery متصل باشه بعد بقیه فایل های js

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ربطی به فایل راستچین نداره !

سورسی که نوشتین مشکلی داره ...

دقت کنید اول کتابهانه jquery متصل باشه بعد بقیه فایل های js

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

الان درست شد چون اول فراخوانی جی کویری قرار بدم و جاوا...

اینم لینک عکس الان منوها باز میشه و بسته نمیشه...

4622nxixu8ma0nq8le6r.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود..همه چیز در ویدیو از مشکلات نشون میده...

اینم لینک ویدیو:

http://bayanbox.ir/info/3796141332373673028/navbar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروژه ای که این مشکل داره را کامل قرا بدید...

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پروژه ای که این مشکل داره را کامل قرا بدید...

درود...اینم لینک پروژه:

https://bayanbox.ir/info/3603354105461229193/usbcode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا از نو قرار دادم درست نشد...


<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/bootstrap.min.js"></script>
<script src="<?php echo get_template_directory_uri(); ?>/js/jquery-1.9.1.min.js"></script>

همونطور که حسین عزیز گفتن، اول باید فایل جی‌کوئری و بعد فایل bootstrap.js/bootstrap.min.js باشه. WebDev Tools هم باز کنید (F12) و اگه خطایی ایجاد شده، اونا رو هم بررسی کنید.

موفق باشید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همونطور که حسین عزیز گفتن، اول باید فایل جی‌کوئری و بعد فایل bootstrap.js/bootstrap.min.js باشه. WebDev Tools هم باز کنید (F12) و اگه خطایی ایجاد شده، اونا رو هم بررسی کنید.

موفق باشید.

درود..طبق حرف شما انجام دادم و WebDev Tools امتحان کردم هیچ مشکلی نداره...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود...اینم لینک پروژه:

https://bayanbox.ir/...1229193/usbcode

لطفا استاتیک بزارید بتونم برسی کنم ، من تو سیستمم lamp نصب ندارم که تو وردپرس تستش کنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا استاتیک بزارید بتونم برسی کنم ، من تو سیستمم lamp نصب ندارم که تو وردپرس تستش کنم

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

درود...قالب رو استاتیک کردم...

http://bayanbox.ir/info/7846800819053131336/usbcode

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود... lamp همون xammp هستش...مگه توی سیستم ویندوزی شما نصب نیست؟

من مدتیه از توزیع گنو استفاده میکنم و اصلا ویندوز تو سیستمم نصب نیست !

تگ ها و کلاس ها رو درست بکار نبرده بودید ، فایل index.html را براتون اصلاح کردم :

http://s6.picofile.c...index.html.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره