magus

ارور 500 هنگام فعال کردن ووکامرس

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

بنده با افزونه ی ووکامرس روی وردپرس یه سایت فروشگاهی راه اندازی کردم و تقریبا رو به اتمام بود . اما به ارور 500 برخوردم .

بعد از فعال و غیر فعال کردن افزونه ها پی بردم که وقتی افزونه ووکامرس را نصب میکنم ارور 500 میده و سایت بالا نمیاد و وقتی اونو غیر فعال میکنم سایت بالا میاد.

به پشتیبانی هاست هم اطلاع دادم اونا گفتن هیچ مشکلی از طرف سرور وجود ندارد. مشکلتونو تو گوگل جستوجو کنید.

دوستان لطفا راهی پیش پایم قرار دهید.

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

بنده با افزونه ی ووکامرس روی وردپرس یه سایت فروشگاهی راه اندازی کردم و تقریبا رو به اتمام بود . اما به ارور 500 برخوردم .

بعد از فعال و غیر فعال کردن افزونه ها پی بردم که وقتی افزونه ووکامرس را نصب میکنم ارور 500 میده و سایت بالا نمیاد و وقتی اونو غیر فعال میکنم سایت بالا میاد.

به پشتیبانی هاست هم اطلاع دادم اونا گفتن هیچ مشکلی از طرف سرور وجود ندارد. مشکلتونو تو گوگل جستوجو کنید.

دوستان لطفا راهی پیش پایم قرار دهید.

ممنون

افزونه ووکامرس رو از کجا دانلود کردید ؟؟ از مخزن اصلی دانلودش کنید و دوباره امتحان کنید

اگر بازم مشکل بود مطمئنا از ووکامرس نیست . همه پلاگین ها رو به یک پوشه توی هاست انتقال بدید و اول ووکامرس رو باگردانی کنید و بعد یکی یکی تا بفهمید مشکل از کدوم پلاگینه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

مشکل از هاستتون هم می تونه باشه چون ووکامرس خیلی سنگین می کنه سایت رو. اگه از هاست های ارزان استفاده می کنید ممکنه از هاست باشه. یکی از سایت های من دقیقا همین مشکل رو داشت که که سایت ارور 500 می داد و به سختی باز می شد که با تغییر هاستم اوکی شد

ویرایش شده در توسط AutumnSadness
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارور 500 اصولا ارور منابع سرور هست ، به سرور خود بگوئید بررسی کند باید درست شود .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 10/30/2015 at 17:08، حسن موحد گفته است :

ارور 500 اصولا ارور منابع سرور هست ، به سرور خود بگوئید بررسی کند باید درست شود .

سلام وقت بخیر

من الان دقیقا به همین مشکل بر خوردم و با پشتیبانی سرور صحبت کردم گفتن مشکل از سایته

همه راه هارو هم امتحان کردم ولی جواب نداد

موردی هست که بتونید منو راهنمایی کنید؟

ممنونم

 

در در 10/30/2015 at 03:29، Mekaeil Andisheh گفته است :

افزونه ووکامرس رو از کجا دانلود کردید ؟؟ از مخزن اصلی دانلودش کنید و دوباره امتحان کنید

اگر بازم مشکل بود مطمئنا از ووکامرس نیست . همه پلاگین ها رو به یک پوشه توی هاست انتقال بدید و اول ووکامرس رو باگردانی کنید و بعد یکی یکی تا بفهمید مشکل از کدوم پلاگینه

وقت بخیر

این مورد رو انجام دادم ولی حل نشد

مشکل از ووکامرسه

موردی هست که منو راهنمایی کنید؟

ممنونم

 

در در 10/11/2015 at 15:45، magus گفته است :

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان

بنده با افزونه ی ووکامرس روی وردپرس یه سایت فروشگاهی راه اندازی کردم و تقریبا رو به اتمام بود . اما به ارور 500 برخوردم .

بعد از فعال و غیر فعال کردن افزونه ها پی بردم که وقتی افزونه ووکامرس را نصب میکنم ارور 500 میده و سایت بالا نمیاد و وقتی اونو غیر فعال میکنم سایت بالا میاد.

به پشتیبانی هاست هم اطلاع دادم اونا گفتن هیچ مشکلی از طرف سرور وجود ندارد. مشکلتونو تو گوگل جستوجو کنید.

دوستان لطفا راهی پیش پایم قرار دهید.

ممنون

وقت بخیر

این مشکلتون چطوری حل شد؟

خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم به این مشکل برخوردم

مشکل از ووکامرسه چیکارش باید بکنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم
       
    • توسط iritteam
      سلام دوستان
      وقت بخیر
       
      یک قالب از یک شرکت خارجی خریدیم که بجز pages و posts بخش های دیگه ای مثل services و landings و ... بهش اضافه شده. در اصل به صورت post_type جدید موارد landing و... رو به قالب اضافه کردن.
      آدرس صفحات لندینگ در حال حاضر به این شکله: http://example.com/landing/landing-page-name و میخوایم که عبارت landing در وسط URL حذف بشه و آدرس به این شکل بشه: http://example.com/landing-page-name
      سعی کردیم با استفاده از تغییرات htaccess و قوانین rewriterule ها این کار رو انجام بدیم که متاسفانه با خطای too many redirection مواجه شدیم.
      در مرحله بعد هم در متد register_posty_type() با استفاده کد زیر:
      'rewrite' => [ 'slug' => '/', 'with_front' => false ] سعی کردیم این کار رو انجام بدیم اما متاسفانه همه صفحات و پست ها رو دچار مشکل کرد و مجدد نتیجه ای نداشت.
       
      کسی هست که بتونه کمک کنه تا این مشکل رو حل کنیم؟
    • توسط Rezasafari
      با سلام بنده بخاطر اینکه سورس سایتم پاک شده بود مجبور شدم سایتو به بک آپ پنج روز قبل برگردونم.و چون سایت من خبری هست و هر روز پنج خبر گزاشته میشه.آیا الان من باید اقدامی کنم که توسط گوگل جریمه نشم یاخیر؟؟
    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(: