رفتن به مطلب

یک چیز جالب در نتایج گوگل سایت

modlebas

پست های پیشنهاد شده

سلام من سایت خودمون رو به این صورت site:www.name.ir در گوگل وارد کردم و نوشت 175000 نتیجه

درحالی که تقریبا سه ماهه سایت داریم و 490 تا پست ارسالی (بیشتر اختصاصی) و ایندکس هامون هم نرماله 12200. یعنی این نتایج درسته برای سایت ما؟ یا گوگل اشتباهی زده ؟ یا قراره بلایی سرما بیاد ؟

بارها هم تست کردم توسط مرورگرهای مختلف و سیستم های مختلف. به نظر شما این خوبه یا بد؟

فایل پیوست شد

post-11482-0-55513600-1444340627_thumb.j

ویرایش شده توسط modlebas
لینک به ارسال

سلام من سایت خودمون رو به این صورت site:www.name.ir در گوگل وارد کردم و نوشت 175000 نتیجه

درحالی که تقریبا سه ماهه سایت داریم و 490 تا پست ارسالی (بیشتر اختصاصی) و ایندکس هامون هم نرماله 12200. یعنی این نتایج درسته برای سایت ما؟ یا گوگل اشتباهی زده ؟ یا قراره بلایی سرما بیاد ؟

بارها هم تست کردم توسط مرورگرهای مختلف و سیستم های مختلف. به نظر شما این خوبه یا بد؟

فایل پیوست شد

سلام

قرار نیست بلایی سر شما بیاد. اینا که همش برا شما نیست مطالب مشابه هست

• امتیاز 1
لینک به ارسال

فایل پیوست شد

تنها پست های خالص ایندکس نشده ، بلگه تگه ، برگه ها جداگانه ، و شاید هم آدرس موضوعات و صفحه آرشیو هم ایندکس شده باشه .... مجموعش 175000

• امتیاز 3
لینک به ارسال

برای 490 تا پست آره خیلی زیاده ، برید ببینین چه آدرس هایی ایندکس شده.

ببینید یه نکته شاید اشتباه کرده باشین ، بین site: و اسم سایت فاصله نذارید

// اشتباه
site: example.com
// درست
site:example.com

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...