ashkan67

این سایت از چه کدی در بالای سایتش استفاده کرده؟

6 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

من یک سایت رو دیدم که منوی بالای سایتش (در هدر) طوری هستش که وقتی ماوس رو روی اون منو میبری ، اندازه فونت اون متن بزرگ میشه ، میخوام ببینم از چه کدی استفاده کرده؟

خودتون ببینید این سایت رو : http://www.collectionbetter.ir/

امکانش هست که از افزونه استفاده کرده باشه ؟

اگر آره اسم افزونش چی هستش ؟

ویرایش شده در توسط ashkan67
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کدش هست خودتون به صورت دستی میتونید بهش اضافه کنید


.topMenu div a {
color: #323232;
font-size: 12px;
transition: all .2s ease 0s;
}


.topMenu div a:hover {
font-tahoma: bold;
font-size: 15px;
color: #323232;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی ممنون دوست عزیزم

این کد رو که گفتید تو style اضافه کنم ؟

بله دوست عزیز ؛

بایستی درون style.css قرار دهید .

موفق باشید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان اوکی شد ممنون از لطفتون

آیا میشه علاوه بر این ، دوباره استایل خاصی رو بهش اضافه کرد؟

مثلا به جایی که بزرگ بشه یا کوچیک بشه ، بره پایین یا بالا ؟

آیا امکانش هست که وقتی ماس رو نگه میدارم ، فونتش هم عوض بشه ؟

بله میتونید از margin ها استفاده کنید و یا font-family و سایر چیز های دیگه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط فردین
      سلام دوستان خسته نباشید ببخشید چطور میتونم مثل این لینک کش کنم سایتمو
       
      https://rozmusic.com/%d8%b9%d9%84%db%8c%d8%b1%d8%b6%d8%a7-%d9%be%d9%88%db%8c%d8%a7-%d8%b9%d9%84%d8%a7%d9%82%d9%87.html
      به جز صفحه ی اصلی تمامی صفحات پسوند html دارند خیلی سرعت لودش عالی هست و از افزونه ی لایت اسپید کش هم استفاده میکنه چطور میتونم برای سایتم این عمل رو انجام بدم از وردپرس استفاده میکنم ممنون اگر کسی بتونه راهنمایی کنه
    • توسط nikacademy
      در نسخه موبایل وب سایت وردپرس من لوگو روی منوها میاد  همانطور که من در سمت راست این عکس با رنگ قرمز برجسته کردم (http://prnt.sc/qbgvxf). فقط در نسخه موبایل وجود داره این مشکل و نسخه PC اینجوری نیست.
       من سعی کردم این مشکل را با چند دستورالعمل در اینترنت و همچنین این وب سایت حل کنم ، اما کار نمی کند !!.
      من می خواهم لوگو را به سمت چپ منتقل کنم و منوی همبرگری در سمت راست باقی بماند. می توانید لطفا راهنمایی میکنید
      من واقعاً از حمایت شما سپاسگزارم.
    • توسط ismaeil
      با سلام
      توضیحات فروشنده
      سایت بازاریابی دی جی تم digi-theme.ir جزو وبسایت های شناخته شده و برتر قالب وردپرس که دارای یک بخش برای فروش قالب ها و افزونه های وردپرس (بازاریابی سایت راستچین) میباشد /
      در این سایت هیچ قالب یا افزونه ای برای فروش قرار داده نشده است و تنها لینک خرید ریداکت به سایت راستچین است و با هر خریدی که صورت می گیرد 10 درصد به صورت پوسانت بدون هیچ زحمتی برای شما ثبت می شود.
      فروش محصولات بدین صورت می‌باشد که هر محصولی که فروخته شد، ۸۰% از مبلغ به طراح، ۲.۵% به سیستم پرداخت آنلاین , ۱۰% سهم بازاریابی محصول و ۷.۵% به سایت راست چین تعلق می‌گیرد!
      از چه روش هایی از این سایت کسب درآمد می شود؟
      فروش از خود سایت صورت نمی گیرد بلکه بازاریابی سایت راستچین است. محصولات خودتان را هم می توانید جهت فروش edd قرار بدهید/
      چرا باید این وب سایت را خریداری کنید؟
      این وبسایت از هر نظر پتانسیل بسیار بالایی برای پیشرفت دارد و از طرفی شناخته شده هست و مشتریان زیادی دارد، اگر شخص خریدار فقط کمی به آن برسد و محتوا و محصولات جدید وارد کنید مطمئنا بازخورد خیلی خوبی خواهد گرفت. از انجایی که راه اندازی یک سایت جدید مشکل و وقت زیادی لازم دارد این سایت بازدید داشته و با قرار دادن محصولات خودتان می توانید فروش مستقیم داشته باشید.
      این سایت به چه دلیل به فروش می رسد؟
      متاسفانه به دلیل مشغله بسیار زیاد و مشکلات مالی توانایی ادامه دادن سایت وجود ندارد/
      قیمت نهایی سایت چند است؟
      برای سایت قیمت خاصی در نظر گرفته نشده است. در صورتی که تمایل به خرید وب سایت دارید قیمت پیشنهادی خود را به آی دی زیر ارسال بفرمایید پس از 1 هفته به بالاترین قیمت واگذار می شود/
      آی دی تلگرام:
      @omidtalebymoradpoor

      و

       

    • توسط farshid khodadadi
      باسلام، دوستان من میخوام دو تا هدر رو کنار هم قرار بدم که هر کدوم به یه دسته متفاوت لینک بشه، چطور انجامش بدم؟
      نمیخوام هدر ها زیر هم باشن، میخوام کنار هم باشن
      با single image انجامش میدم زیر هم میوفتن
      لطفا ساده ترین روشش رو بگید 
    • توسط Reka
       

        برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!