محمد حمزه

تبدیل به xml جهت درون ریزی مطالب

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

سوال : ببخشید من یه فایلی دارم که به فرمت html هستش میخواستم بدونم چطوری میتونم اونو به مطلب وردپرس تبدیل کنم (تبدیل به xml جهت درون ریزی) چون تعداد مطالب درون اینها زیاده به خاطر همونم نمیتونم اینا رو به صورت تکی بریزم به وردپرس

یا مثلا یه چیزی نیست که بشه یه لینک رو داد تا اون بهمون اون لینک رو برامون به صورت یه فایل جهت درون ریزی به وردپرس بده

اگه من صفحاتم رو به صورت html به سایت اضافه کنم آیا گوگل اون صفحات رو پیدا میکنه ؟ مثلا من یه کتاب به صورت html دارم و میخوام اونا رو درون سایتم منتشر کنم و میام اون پوشه که کتاب درونش هست رو به سایتم اظفافه میکنم و هر کسی خواست میره و اونجا اون مطلب رو میخونه .

در کل : یه راهی که بشه یه لینک و یه فایل رو تبدیل به یه فایل درون ریز برای مطالب وردپرس کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

عزیز شما به فاصله 4 ساعت اسپم ارسال کردی که خلاف قوانینه. حداقل زمان انتظار برای دریافت پاسخ 24 ساعته. قوانین رو بخونید. تکرار بشه بایگانی می کنم.

اگه فایل xml برون ریزی وردپرس باشه باید افزونه wordpress importer نصب کنید و فایل رو درون ریزی کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. میتونید فایلها رو توی یکی از صفحات سایتتون لینک کنید. یعنی صفحات html رو بذارید توی یه پوشه و لینک همشونو توی یه صفحه از سایتتون لیست کنید ایتطوری گوگل هم پیداشون میکنه. برای اینکه هم جستجوگرا هم کاربرا پیدا کنن میتونید توی منوی سایتتون هم لینکشون کنید.

اگر هم بخواید مطالب رو از توشون استخراج کنید باید php بلد باشید و اسکریپتش رو بنویسید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر سایت داریا RSS است این امتحان کنید


<?php
if(isset($_POST['sub'])){
$url=file_get_contents($_POST['url']);
$name=&time();
$fp=fopen($name.".xml","a+");
$cont=explode("<channel>",$url);
fwrite($fp,"<?xml version=\"1.0\" encoding=\"UTF-8\" ?>
<rss version=\"2.0\"
xmlns:excerpt=\"http://wordpress.org/export/1.2/excerpt/\"
xmlns:content=\"http://purl.org/rss/1.0/modules/content/\"
xmlns:wfw=\"http://wellformedweb.org/CommentAPI/\"
xmlns:dc=\"http://purl.org/dc/elements/1.1/\"
xmlns:wp=\"http://wordpress.org/export/1.2/\"
>
<channel>".$cont[1]);
}
?>
<html>
<head>
<title> Convert Blog To WordPress</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<style>
#copyright{font-size: 20px;
margin-top: 300px;
font-weight: bold;
font-family: cursive;
color: #fff;}
</style>
</head>
<body style="margin-top: 20px;
padding: 20px;
background: #000;
text-align: center;">
<img src="http://www.greenskin.ir/modules/cart/includes/shopping.png">
<form method="post" action="">
<input placeholder="آدرس خوراک را وارد کنید" name="url" type="text" style="
border-radius: 20px 2px 2px 20px;
width: 300px;
height: 50px;
border: 2px solid #F00;-webkit-box-shadow: 0px 0px 8px rgba(0, 0, 0, 0.3);
-moz-box-shadow: 0px 0px 8px rgba(0, 0, 0, 0.3);
box-shadow: 0px 0px 8px rgba(0, 0, 0, 0.3);">
<input type="submit" value="ثبت کردن" name="sub" style="
width: 150px;
height: 50px;
border-radius: 0px 20px 20px 0px;font-size: 20px;
font-weight: bold;
">
</form>
<div id="copyright">Coding By Black Sky</div>
</body>
</html>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط nokte
      بنده سایتم را به سرور جدید منتقل کردم و از طریق درون ریزی خود ورد پرس پست هایم را به سایت جدید انتقال دادم و همه پست ها بدون مشکل منتقل شد ولی متاسفانه تصاویر آن منتقل نشد. برای حل این مشکل تصاویر را که در فولدر public_html/wp-content/uploads روی هاست قبلی بود را به هاست جدید درهمین مسیر منتقل کردم ولی متاسفانه تصاویر مطالبم لود نمی شود. نه تصاویر کچک نه بزرگ. همچنین در قسمت رسانه ها در پنل مدیریت هم تصاویر را مشاهده نمیکنم . انگار ورد پرس هنوز متوجه نشده تصاویری در قسمت رسانه روی هاست در فولدر آپلود وجود دارد.
      حتی من در هاست قبلی هم مجددا از از قسمت ابزار ها > برون ریزی ، رسانه ها به صورت جدا برون ریزی کردم  و در هاست جدید درون ریزی کردم و تیک دانلود و درون‌ریزی فایل‌های پیوست را هم زدم  ولی برای همه فایل ها اررور میداد که انپورت فلان تصویر با مشکل مواجه شد و برای همه تصاویر پشت سر هم این ارور را میداد. اگر تصاویر را از روی هاست فعلی بخواند که وجود دارد پس مشکل از چیست؟ 
       
      لطفا راهنمایی کنید چطور رسانه ها را اینپورت کنم؟ یا بهتره بگویم چطور تصاویر را در هاست جدید نمایش دهم . 
      لزم است بگویم فقط از این روش میخواهم عمل کنم و از روش اینپورت دمو و .. نمیخوام چون وررژش وردپرسم را بالا بردم و ورژن php  را هم از 5.6 به روی 7.2 تنظیم کردم و فقط میخواهم مطالب هاست قبلی روی هاست جدید بیاد نه وردپرس قدیمی.