nabilanil

آموزش اضافه کردن باکس های تبلیغات متنی مثل این سایت

9 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام میخواستم یه باکس مثل این سایت Tcs.com که زیراسلایدرش هست رو به قالبم اضافه کنم . توی نت زیادگشتم هیچ افزونه ای نبود فقط باید کدش رو دستی بنویسم . لطفا کمکم کنید چجوری این کارو انجام بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان منم این مشکلو دارم، اگر کسی راهنمایی کنید ممنون میشم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خوش اومدید به انجمن .

اینا اسلایدر هستن . slick رو دانلود کنید و در پوشه قالبتون قرار بدید .

بعد این کد ها رو بین تگ head قالبتون قرار بدید .


<script type="text/javascript" src="slick/slick.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="slick/slick.css"/>
// Add the new slick-theme.css if you want the default styling
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="slick/slick-theme.css"/>

باید حتما به جی کوئری و میگریت (migrate) هم لینک داده باشید .

حالا کد ها برای ایجاد این اسلایدر :


محل مورد نظر :
<div style=border-color:#FF5F5F;class=trail>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 1
</div>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 2
</div><div class="slick-slide">
متن آزمایشی 3
</div>
</div><!--trail-->بین تگ head:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.trail').slick({
slidesToShow: 1,
slidesToScroll: 1,
vertical:false,
rtl:true,
draggable:true,
infinite:true,
autoplay:true,
autoplaySpeed:2000,
dots:true,
fade: true,
cssEase: 'linear'
});
});
</script>

اسلایدر شما حاضره !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون آیا این دقیقا مثل همون باکس تبلیغاتی هستش که بهتون گفتم ؟ وبعدش هم چجوری کد

(migrate) رو به قالب هم اضافه کنم ؟

ویرایش شده در توسط nabilanil
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آیا این دقیقا مثل همون باکس تبلیغاتی هستش که بهتون گفتم ؟ وبعدش هم چجوری کد

(migrate) رو به قالب هم اضافه کنم ؟

بله دقیقا همونه

همونجوری که به جی کوئری لینک دادید ، یا فایلشو دانلود کنید و در پوشه قالبتون قرار بدید و این کد رو بین تگ head بگذارید :

<script language="javascript" type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory');?>/js/migrate-1.2.1.min.js"></script>

و یا دانلود نکنید و این کد رو بگذارید :

<script src="http://code.jquery.com/jquery-migrate-1.2.1.min.js"></script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ازرهنمای خوب تون من یه قسمت دیگه مشکل دارم فایل که دادی رو آپلودکردم درپوشه قالبم وکدهای مربوط به تگ head روهم فراخوانی کردم فقط الان موندم اون فایل اچ تی ام ال رو چی جوری بذارم زیراسلایدرقالب سایتم . آدرس سایت هم است www.bartar.af لطفا همین قسمت رو هم برام توضیع بدید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون ازرهنمای خوب تون من یه قسمت دیگه مشکل دارم فایل که دادی رو آپلودکردم درپوشه قالبم وکدهای مربوط به تگ head روهم فراخوانی کردم فقط الان موندم اون فایل اچ تی ام ال رو چی جوری بذارم زیراسلایدرقالب سایتم . آدرس سایت هم است www.bartar.af لطفا همین قسمت رو هم برام توضیع بدید ممنون میشم

خواهش میکنم ، منظورتون کدوم فایل اچ تی ام اله ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم این کدهستش .


محل مورد نظر :
<div style=border-color:#FF5F5F;class=trail>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 1
</div>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 2
</div><div class="slick-slide">
متن آزمایشی 3
</div>
</div><!--trail-->بین تگ head:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.trail').slick({
slidesToShow: 1,
slidesToScroll: 1,
vertical:false,
rtl:true,
draggable:true,
infinite:true,
autoplay:true,
autoplaySpeed:2000,
dots:true,
fade: true,
cssEase: 'linear'
});
});
</script>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم این کدهستش .


محل مورد نظر :
<div style=border-color:#FF5F5F;class=trail>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 1
</div>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 2
</div><div class="slick-slide">
متن آزمایشی 3
</div>
</div><!--trail-->بین تگ head:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.trail').slick({
slidesToShow: 1,
slidesToScroll: 1,
vertical:false,
rtl:true,
draggable:true,
infinite:true,
autoplay:true,
autoplaySpeed:2000,
dots:true,
fade: true,
cssEase: 'linear'
});
});
</script>

هر جایی که مایلید میتونید این کد رو بگذارید ، البته این قسمتو تو تگ هد بگذارید بهتره :


بین تگ head:
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$('.trail').slick({
slidesToShow: 1,
slidesToScroll: 1,
vertical:false,
rtl:true,
draggable:true,
infinite:true,
autoplay:true,
autoplaySpeed:2000,
dots:true,
fade: true,
cssEase: 'linear'
});
});
</script>

و این قسمت محل مورد نظر :


محل مورد نظر :
<div style=border-color:#FF5F5F;class=trail>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 1
</div>
<div class="slick-slide">
متن آزمایشی 2
</div><div class="slick-slide">
متن آزمایشی 3
</div>
</div><!--trail-->

که محل مورد نظر شما در قالبتون میشه container سوم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..