رفتن به مطلب

مشکل در نمایش دادن فیلدهای wp_key در پایگاه داده وردپرس

پست های پیشنهاد شده

با عرض سلام

من دارم جستجوی پیشرفته بین کاربران و تو ی سایت به صورت جدا می نویسم که بر اساس چند مورد بین کاربران سایت جستجو میکنه . که این موارد هستند : نام - نام خانوادگی - ایمیل و نام کاربری . که نام و نام خانوادگی در جدول wp_usermeta و نام کاربری و آدرس ایمیل هم در جدول wp_users قرار دارند . من مشکلی با این مورد ندارم با ی شرط جدول مورد نظر برای جستجو رو انتخاب می کنم ولی مشکلی که دارم اینه که تو جدول wp_usermeta فیلد first_name وجود نداره بلکه این فیلد داخل فیلد meta_key هست الان موندم چ جوری فیلد first_name که داخل فیلد meta_key هست رو فراخوانی کنم . البته گفتم این جستجو بدون استفاده از وردپرس هست و با PHP دارم می نویسم.

با تشکر

لینک به ارسال

سلام

با select تو در تو می تونید کارتون رو انجام بدید ولی بهتره از توابع usermeta استفاده کنید. با get_user_meta می تونید هر پارامتر رو جداگونه خروجی بگیرید.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

خیلی ممنون از پاسختون . من میخوام جستجوی پیشرفته بین کاربران درست کنم ولی با وردپرس ن افزونه درست حسابیی هست و نه آموزشی . تگ های usermeta رو هم نگاه کردم دیدم خوبن ولی چ جوری با اونا میشه ی فرم جستجو درست کرد؟؟؟

لینک به ارسال

خیلی ممنون از پاسختون . من میخوام جستجوی پیشرفته بین کاربران درست کنم ولی با وردپرس ن افزونه درست حسابیی هست و نه آموزشی . تگ های usermeta رو هم نگاه کردم دیدم خوبن ولی چ جوری با اونا میشه ی فرم جستجو درست کرد؟؟؟

اگه با php و مفاهیم ارسال داده های فرم آشنا باشید به سادگی می تونید همچین چیزی بنویسید. من اگه فرصتش شد تا شب یه نمونه کد برات آماده می کنم میزارم اینجا.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...