nasr 7 ارسال شده در مرداد 94 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 با سلام من یه گالری عکس برای بالای فوتر سایت و یک گالری عکس برای ستون سمت چپ سایت میخواهم ، اگه براتون امکان داره راهنمایی بفرمایید، باتشکربا سلام من یک گالری عکس میخوام برای فوتر سایتم مثل تصویری که در پایین آوردم باشه ، اگه امکانش وجود داره راهنمایی بفرمایید،منتظر پاسخ شما هستم باتشکر.من افزونه اش را نصب کردم و وقتی نصب میشه بصورت یک دکمه به منوی ابزار نوشته تازه اضافه میشه ، من میخوام گالری که با این افزونه میسازم برای همیشه پایین صفحه سایتم باشه ، آیا امکانش هست؟ یا فقط میتونم در نوشته ای که منتشر میکنم از این گالری استفاده کنم؟منتظر پاسخ شما هستم ،ممنون. لینک به ارسال
nasr 7 ارسال شده در مرداد 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 94 اگر این کار نشدنی هم هست بفرمائید تا وقتم را براش نذارم ، ممنون. لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در شهریور 94 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 94 چیزی که شما قرار دادید به راحتی شدنی استابتدا در نت جستجو کنید و یک اسلایدر مشابه این و یا چیزی که مد نظر دارید انتخاب کنید بعد انتخاب شما میتونید از Query استفاده کنید که از یک دسته خاص بگیرد و یا اینکه یک Post_type تعریف کنید که از اونجا Media وارد کنید و...البته افزونه های زیادی هستند برای گالری باید خودشوت ببینید و تست متید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری