برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0

سوال در مورد استفاده از cdn برای وردپرس و گوگل
آغاز شده توسط
saman123,
3 پست در این موضوع قرار دارد
برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدید
برای دنبال کردن، ابتدا وارد شوید
دنبال کنندگان
0
-
مطالب مشابه
-
توسط armanq
سلام من یک صفحه به شکل بالا در افزونه گوگل درایو cnd دارم هر کاری میکنم api هم فعال کردم به افزونه دادم یک صفحه نشان میده اتصال به گوگل درایو تا میزنم روش ارور400گوگل میاد
لطفا اگر کسی بلده api برای این کار فعال کنه اعلام کنه ممنون حجم گوگل رایو رو ارتقا دادم می خوام ازش استفاده کنم
api همه چیز درسته ولی وقتی رویه تایید حساب گوگل درایو میزنم این پیام میاد که میگه تو آون آدرس مشکلیه
باید چکار کنم؟
-
توسط armanq
سلام من یک صفحه به شکل بالا در افزونه گوگل درایو cnd دارم هر کاری میکنم api هم فعال کردم به افزونه دادم یک صفحه نشان میده اتصال به گوگل درایو تا میزنم روش ارور400گوگل میاد
لطفا اگر کسی بلده api برای این کار فعال کنه اعلام کنه ممنون حجم گوگل رایو رو ارتقا دادم می خوام ازش استفاده کنم
api همه چیز درسته ولی وقتی رویه تایید حساب گوگل درایو میزنم این پیام میاد که میگه تو آون آدرس مشکلیه
باید چکار کنم؟
-
توسط seyedi
عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
وب سایتمون دارای ssl تجاری است و تنظیمات کلودفلر بر روی آن انجام شده است (SSL مربوط به کلودفلر را هم Flexible قرار داده ام). مشکل اساسی باز نشدن وب سایت بر روی دیوایس های ios بدون قندشکن است. یعنی وب سایت فقط روی دیوایس های دارای سیستم عامل ios باز نمی شود مثل iphone5 ، البته با اینترنت همراه اول روی ios باز میشه ولی با اینترنت ایرانسل و مخابرات کار نمی کنه!
زمانیکه کلودفلر غیرفعال است وب سایت به درستی کار می کند.
لطفا راهنمایی بفرمایید, ممنون.
-
توسط loppyshiraz
سلام
دوستان چندتا سوال داشتم :
سی دی ان میشناسید که برای دامین ir باشه؟ تحریم نباشیم سی دی ان برای ssl خطا نگیره ؟ مثل کلود فلر که خطا میگیره مخصوصا روی دامین ir سی دی ان آیا برای هاست ایران از خارج مناسب هست یا خیر ؟ ( نیاز هست برای هاست داخلی سی دی ان گرفت ) به غیر از کلود فلر کسی با سی دی ان های دیگه کار کرده و راضی بوده باشه ؟ -
توسط irsalam
سلام به همه دوستان
من یک مشکلی دارم که گفتم شاید بتونم از تجربایت شما عزیزان استفاده کنم
سایت من یک cdn داره و یک هاست و قاعدتا cdn از هاست جداست و اون رو با افزونه upload to ftp به سایت وصل کردم و برای سرعت بیشتر هم سایت رو به کلودفلیر متصل کردم و مشکل اینجاست که وقتی ترافیک کلود فلیر از cdn میگذره باعث میشه که تصاویر در هاست خود سایت آپلود بشن و در فضای cdn آپلود نشن و به عبارتی وقتی کلود فلیر میاد که تصاویر cdn رو کش کنه ارتباطش با افزونه قطع میشه
حالا سوال من اینه که من برای حل این مشکل که کلود فلیر cdn سایت من رو هم کش کنه باید چه تنظیماتی انجام بدم که با این مشکل مواجه نشم و محتوای cdn هم کش بشه چون هر چی گشنم چیزی در موردش پیدا نکردم
-