arshialove 28 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) سلام.بنده از این افزونه استفاده میکنم.تنظبیمات کامل انجام میدم ...وقتی انتشار رو میزنم این شورت کد رو میده [contact-form-7 id=همین رو توی برگه جدید که میخام بسازم گذاشتم اصلا هیچی نشون نمیده و همین کد رو نشون میده.مشکل چیه؟؟ضمن اینکه چند تا دیگه همینطور فرم ساختم و تنها همین شورت کد هستش و همین کد رو میده!!!چه مشکلی میتونه داشته باشه؟؟؟ ویرایش شده تیر 94 توسط arshialove لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامشورت کدی که الان شما گذاشتید ناقصه. باید id داشته باشه. مثل نمونه زیر[contact-form-7 id=2] 2 لینک به ارسال
naznin 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامشماره ایدی رو از کجا باید بفهمیم؟ لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلامشماره ایدی رو از کجا باید بفهمیم؟زمانی که فرم رو می سازید شورت کد کامل رو بهتون میده. 1 لینک به ارسال
arshialove 28 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 خودم میدونم ده تا ساختم ولی همون رو میدهاصن ID نمیده واسه همین سوال کردم لینک به ارسال
arshialove 28 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 کسی نیست بگه دلیلش چیه که ای دی نمیده و فقط همین کد رو میده ؟؟؟[contact-form-7 id=تمام تنظیماتشم ردیفه درست کردم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری