حسام 0 ارسال شده در تیر 94 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 سلام موقع بارگذاری با خطایخطای HTTP.مواجه میشمجستجو که کردم نوشته بودن یک فایل .htaccesss درون wp-admin بسازید و کد <IfModule mod_security.c>SecFilterEngine OffSecFilterScanPOST Off</IfModule>و رو بریزید داخل،ریختم درست نشد-----------------------------------------------------گفتن مسیر public_html/wp-content/uploads/js_cache رو باز کنید و همه محتویاتش رو حذف کنیدیه همچین فایلی رو پیدا نکردمدرست نشد-------------------------------------------------------گفتن ckeditor نصب کنید ، نصب کردم نتیجه شدPHP Version 5.3.29PHP Safe Mode OnPHP Max Upload Size 120MPHP Max Post Size 8MPHP Memory Limit 128Mبرای افزایش حجم max post آمدم php.ini ساختم و کد<?phppost_max_size=120M;upload_max_filesize=120M;?>ریختم داخلش درست نشد--------------------------------------------------اخرین ورژن وردپرس و دارم با قالب مزایاپ.ن: عکس اپلود میشه ها اما فایل 9 مگی صوت اپلود نمیشه و خطا میدهچه کنیم؟ لینک به ارسال
حسام 0 ارسال شده در تیر 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 94 خوش بختانه هیچ کسی جواب گو نیستبا افزودن کدupload_max_filesize = 64Mpost_max_size = 64Mmax_execution_time = 300به php.ini در مسیر wp-admin درست شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری