رفتن به مطلب

سرفايل ها در قالب ها و نسخه HTml

پست های پیشنهاد شده

سلام خدمت دوستا

وقتي قالبي اماده ميكنيم ، در ابتداي اون بايد نسخه Xml و html و زبان و.. رو بنويسيم كه وقتي با نرم افزار هايي نظير دريم ويور و.. طراحي كنيد خب مساله مشخص هستش و به صورت اتوماتيك ميوفته اين قسمت ولي وقتي دستي از 0 خودتون نوشته باشيد بايد خودتون اين قسمت رو وارد كنيد! خب سوال بنده اينجاست كه از كجا نسخه و مدل و... رو متوجه بشيم و قرار بديم! منظورم از اينكه از كجا متوجه بشيم اينه كه اينجا توي لينك زير چند نمونه و مدل معرفي كرده كه شخصا نميدونم كدامش براي چه نوعي هستش!! اگر ميشه بنده رو راهنمايي كنيد ممنون ميشم

http://www.w3.org/QA/2002/04/valid-dtd-list.html

لینک به ارسال

ساده اس،

هر مدل مربوطه به هر نسخه از HTML مثلن:

<!DOCTYPE HTML>

برای HTML5 هست و

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">

برای نسخه HTML4

• امتیاز 3
لینک به ارسال

خب مساله اينجاست كه تشخيص اينكه كدامه مهمه!! من با Html5 اشنايي ندارم و خب قالبي هم كه دارم اماده ميكنم رو از Html ي كه بلدم دارم استفاده ميكنم! حالا از كجا بدونم كدومشه !! :unsure:

لینک به ارسال

کدی که شما میزنی پیش فرض روی بیس 4.01 هست.

در نسخه 5 تگ های جدید اضافه شده مثلا header - footer - article و...

تشخیص نسخه از روی همین کدهاست.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

اوكي پس من هموني كه دوستمون گفتن رو استفاده ميكنم!

فقط يه مشكلي هست! وقتي من اين كد رو ميزارم روي قالبم ، مطالب خود به خود ميان و به تگ A رنگ دلخواه ميدن!!! درحالي كه من ميخوام مثلا سفيد باشه ولي ديفالتش يه چيز ديگه ميشه عوض ميشه ! مثلا رنگ متن مشكيه و Hover دادم بهش كه ماوس روش رفت قرمز بشه! كه سالمه و درست ولي تا اين تگ نسخه رو اضافه ميكنم ديگه اون رنگ پيش فرضم كه مشكي بود مشكي نيست و يه چيزي بين ابي و بنفش ميشه!! چيكارش كنم؟

لینک به ارسال

پیش فرض این رنگ هست.

در استایل باید تغییر بدید و آدرس دهی کنید.

لینک به ارسال

خب توي استايل براي هر كدام ميام قرار ميدم كار نميكنه! چطور ميتونم مثلا بگم كل سايت پيش فرضش چي باشه و يا همين استايل اين قسمت دقيقا چي ميشه؟

لینک به ارسال

نه ، ميدوني دقيقا مشكل من چيه: مشكل اينه كه فونت ها پيش فرض رنگ مشكي دارن، من ميام ميگم هاورشون طوري باشه كه وقتي ماوس ميره روش قرمز بشه براي مثال،‌ و خب لينكشون ميكنم، تا اينكه لينك ميشه تغير رنگ ميده و پيش فرضش ميشه آبي رنگ و فقط Hover ي كه من تعيين كردم درست كار ميكنه!! حالا ميخوام كاري كنم كه توي كل فايل هاي من يعني همه جاي قالب ، وقتي متني رو مثلا لينك ميكنم ديگه رنگ پيش فرضش عوض نشه و ابي رنگ نشه...

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...