aliamoo 96 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 سلام ، یه افزونه گالری عکس هست داخل فایل زبانش زبان فارسی وجود داره ولی افزونه فارسی نیست ، نمیدونم مشکل از کجا هست لطفا راهنمایی کنید ، اینم لینک افزونهhttps://wordpress.org/support/plugin/photo-gallery نقل قول لینک به ارسال
amin20100 69 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 یه نگاه به اینجا بزنید شاید چیزی دستگیرتون بشه : نقل قول لینک به ارسال
aliamoo 96 ارسال شده در اردیبهشت 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 تکست دامین چیه ؟باز سازی هم کردم نشد ، نمیدونم چیکار کنم نقل قول لینک به ارسال
amin20100 69 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 بحث و ایرادیابی در این مورد یکم پیچیده س ، مهمترین دلیلی که میتونه داشته باشه load_plugin_textdomain نمیتونه فایل زبان رو فراخوانی کنه که دلیلش میتونه آدرس دهی اشتباه توسط پلاگین یا غیر قابل خوندن بودن فایل های زبان باشه ، البته من پلاگینتون رو دانلود و چک کردم ، فقط 42 رشته ترجمه داشت ، به عبارت دیگه پلاگین فقط به ظاهر چندزبانه س ولی درباطن نیست نقل قول لینک به ارسال
استاد اعظم 900 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 چک کنید کد زیر در wp-config.php موجود هست یا نه :define('WPLANG', 'fa_IR');اگر نسیت بعد از کامنت زیرقرارش بدید :* WordPress Localized Language, defaults to English.** Change this to localize WordPress. A corresponding MO file for the chosen* language must be installed to wp-content/languages. For example, install* fa_IR.mo to wp-content/languages and set WPLANG to 'fa_IR' to enable Persian* language support.*/از تنظیمات پیشخوان وردپرس هم چک کنید زبان روی فارسی ست شده باشههمچنین مشکل از خود افزونه هم میتونه باشه نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .