karbalaiem 8 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 با عرض سلام و خسته نباشیددوستان من یه کوئری بر اساس meta_key می خوام درست کنم با استفاده از ژنراتور شروع چرخه ای رو که ساختم بر اساس زیر هست<?php$slide_q= new WP_Query(array('post_type' => 'post','post_status' => 'publish','meta_key' => 'checkbox','order' => 'DESC','orderby' => 'ID','posts_per_page' =>'4','paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1)); ?><?phpif($slide_q->have_posts()) : ?><?phpwhile($slide_q->have_posts()) : $slide_q->the_post();?>حالا مشکلی که من با اون مواجه هستم این هست که متا کی من به صورت چک باکس هست و خروجی های اون صفر و یک هست یعنی اگر چک باکس انتخاب شده باشه مقدار یک و اگر انتخاب نشده باشه مقدار صفر را خروجی میدههمانطور که در چرخه میبینید اگر متا کی هر مقداری داشته باشه چه صفر و چه یک مطلب نمایش داده میشه ولی من می خوام فقط در صورت اینکه checkbox==1 باشه مطالب نمایش داده بشهپیشاپیش از کمکتون متشکرم لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 <?php$slide_q= new WP_Query(array('post_type' => 'post','post_status' => 'publish','meta_query' => array(array( 'key' => 'checkbox', 'value' => '1', 'compare' => '=', )),'order' => 'DESC','orderby' => 'ID','posts_per_page' =>'4','paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1)); ?><?phpif($slide_q->have_posts()) : ?><?phpwhile($slide_q->have_posts()) : $slide_q->the_post();?>اگر نام زمینه دلخواهتون checkbox باشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری