رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

سلام، دوستان من یه قالب html5 دارم و به وررپرس تبدیل میکنم اما فایل پنج تا فایل css و یک فایل style.css دارد. فایل اصلی style رو فراخوانی میکنم. اما چطوری میتونم هموشونو تو header فراخوانی کنم؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="mystyle.css">
</head>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله

اسم فایل های استایل متفاوت است مثلا style1.css و style2.css و.......


استایل اصلی رو با کد زیر فراخونی کنید

<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>

بقیه رو به این شکل


<?php bloginfo('template_url'); ?>/style2.css

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

با تشکر از راهنمایی دوست خوبمون ولی اگه قراره هر 5 تا همیشه فراخونی بشن . پیشنهاد میکنم هر 5 تا رو داخل یک فایل css قرار بدید . برای سایتتون بهتره .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون دوستان ...اما مگه میشه هر 5 تا رو یه جا فراخوانی کرد که تو یه فایل بریزم؟؟

بله محتوا رو کپی کنید و در داخل یک فایل بریزید.

فقط دقت کنید که ایدی ها و کلاس ها تکرای نشوند. که تداخل ایجاد کنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...